Fenerbahçe'den Vedat Muriqi hamlesi!
13.01.2022

1/5
Fenerbahçe'de teknik adam konusu şimdilik kapandı. Artık transfer için kollar sıvandı. Öncelik bu sezon takıma katkı sağlayacak isimlerle anlaşmak. Bu yolda ilk adım Vedat Muriqi’nin kiralanmasıyla atılacak.

ŞİMDİ TRANSFER ZAMANI

Fenerbahçe, en azından sezon sonuna kadar teknik direktör sorununu çözmüş oldu. Yeni sezon için göreve gelecek teknik adam belli olduktan sonra kadro yapılanmasının planlaması için çalışmalar yapılacak.

2/5
BİR NUMARALI HEDEF; MURIQI

Ara transfer dönemindeki öncelik ise takıma hemen katkı verecek isimleri kadroya katmak. Bunun için kiralama yöntemine yönelecek olan yönetimin bir numaralı hedefi Vedat Muriqi.

3/5
FENERBAHÇE SORUNU ÇÖZMEK İSTİYOR

Fenerbahçe’nin bu sezonki en önemli sıkıntısı, gol yollarında yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, Kosovalı oyuncuyu 6 aylığına kiralayarak bu sorunu çözmek istiyor.

4/5
BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Muriqi ile her konuda anlaşma sağlandı. Ancak Lazio’nun, başarılı oyuncunun yerini dolduracak transferi bir türlü yapmaması nedeniyle bekleyiş devam ediyor.

5/5
BONSERVİSİ ALINABİLİR

Yönetim, Vedat Muriqi’yi kiralık olarak kadroya katarken sözleşmeye satın alma opsiyonu da eklemeyi planlıyor. Bu sayede, önümüzdeki sezon takımı devralacak olan teknik adamın talebi doğrultusunda Muriqi kalıcı olarak kadroya katılabilecek. Fenerbahçe eğer transfer dönemi bitmeden yeni hocayı belirlerse, kadroya önümüzdeki sezonun yapılanmasına yönelik takviyeler de yapmak için adımlar atacak. (Fanatik)


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.