Allahyar transferinde Acun Ilıcalı'ya şok! Harcama Limitleri sonrası...
12.01.2022

1/13
Fenerbahçe yönetiminin 2019-2020 sezonunda Esteghlal'den kadrosuna kattığı Allahyar Sayyadmanesh'i ilk önce İstanbulspor ardından da Zorya Luhansk'a kiraladı. Kiralık sözleşmesi sona eren golcü futbolcu yeni yılla beraber Fenerbahçe geri döndü. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'den hamle gelirken transferde sürpriz gelişme yaşandı.

2/13
TEKLİF YAĞIYOR

Fenerbahçe'ye Ukrayna kulübü Zorya ile kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle geri dönen Allahyar Sayyadmanesh için Sarı-Lacivertli kulübe resmi teklifler gelmeye devam ediyor.

3/13
13 GOLE KATKI YAPTI

Ukrayna'ya kiralık olarak giden İranlı golcü, Zorya formasıyla gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. 20 yaşındaki oyuncu 24 maçta 9 gol, 4 asistle oynadı.

4/13
HARCAMA LİMİTİ 534 MİLYON TL

TFF bugün yaptığı açıklama ile Harcama Limitlerini belirledi. Buna göre Sarı-lacivertlilerin harcama limiti 534 Milyon TL, %25 sapma dahil limiti ise 667 Milyon TL oldu

5/13
HULL CITY'DEN 5 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Allahyar Sayyadmanesh transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, geçtiğimiz günlerde Allahyar için Fenerbahçe'ye 5 milyon euroluk teklif yaptı.

6/13
ANDERLECHT DE TEKLİF YAPTI

Hull City'nin ardından Belçika kulübü Anderlecht'in de Allahyar 5 milyon Euro'ya yakın bir teklifle sarı-lacivertlilerin kapısını çaldığı öne sürüldü.

7/13
FENERBAHÇE 7 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe'nin ise Allahyar'ı 5 milyon Euro'ya satmaya sıcak bakmadığı ve 20 yaşındaki forvet için 7 milyon Euro bonservis talep ettiği belirtiliyor.

8/13
ALLAHYAR ANDERLECHT'E SICAK BAKIYOR

İranlı forvetin ise şu ana kadar kendisine talip olan kulüpler içerisinden Anderlecht'e gitmeyi istediği ve Belçika ekibinin teknik direktörü Vincent Kompany ile çalışmak istediği biliniyor.

9/13
BAŞKA KULÜPLER DEVREYE GİREBİLİR

Allahyar Sayyadmanesh'in satışı için kulüplerin teklif artırmasını bekleyen Fenerbahçe yönetimi ise, başka kulüplerin de transfer yarışına dahil olmasıyla rakamın daha da artacağını düşünüyor.

10/13
KISA SÜREDE TRANSFER BİTEBİLİR

Allahyar Sayyadmanesh'in kısa süre içinde Hull City ya da Anderlecht'e transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

11/13
'KARİYERİMİN EN İYİ AŞAMASI'

Ukrayna basınına açıklamalarda bulunan Allahyar Sayyadmanesh, “Zorya'nın şu ana kadar kariyerimin en iyi aşaması olduğunu düşünüyorum. Çok şey başarıldı ve ilerleme kaydedildi. Bu kulüpte benim için her şey yolunda gitti. Buraya geldiğimde kendi kişisel amaçlarım ve hedeflerim vardı. Onlara ulaştığım için mutluyum. Bu dönem çok hoş anılar bırakacak“ ifadelerini kullandı.

12/13
750 BİN EUROYA F.BAHÇE'YE TRANSFER OLDU

2019-20 sezonunun başında İran'dan Fenerbahçe'ye 750 bin euroluk bedelle transfer olan Allahyar Sayyadmanesh, hazırlık maçlarında forma giydikten sonra İstanbulspor'a kiralanmıştı. 3 aylık bir sürenin ardından İstanbulspor'dan da ayrılan Allahyar, daha sonra kiralık olarak Zorya'nın yolunu tutmuştu.

13/13
SATIN ALMA OPSİYONUNU KULLANMADILAR

Ukrayna'da gösterdiği performansla adından söz ettiren 21 yaşındaki golcü, Dinamo Kiev ve Shakhtar Donetsk gibi takımların da ilgisini çekmişti. 3.5 milyon euroluk satın alma bedeli olan Allahyar, bu opsiyon kullanılmadığı için Fenerbahçe'ye döndü.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.