Önder Özen: "Fenerbahçe bu duruma ilk kez düşmüyor"
11.01.2022

1/8
Önder Özen, Fenerbahçe'nin sahasında Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olduğu maçı NTV'de değerlendirdi.

2/8
“MÜMKÜN OLAN HEDEFLER HALA VAR“

Bu durum teknik taktikle cümlelerle veya bir paragrafla anlatmak güç. Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu ruh hali hiç iyi görünmüyor. Bugün Fenerbahçe 20. maçını oynadı. Evet artık şampiyonluk gitti. Trabzonspor durmuyor. Ama Konyaspor lig ikincisi içerde kaybetti. Başakşehir puan kaybetti, Galatasaray evinde, Beşiktaş ise Deplasmanda puan kaybetti. Ne olursa olsun belki birinciyi yakalayamıyorsunuz ama diğerlerinin önüne çok daha rahat geçme veya ikinciyi yakalama, üçüncüyü yakalama olmadı dördüncüyü yakalama gibi böyle hedefler hala açık hedeflerdir. Aynı zamanda Türkiye Kupası da devam ediyor. Şimdi Türkiye Kupası devam ediyorsa, o kupayı almak mümkün, Avrupa vizesi almak mümkün, Lig ikinciliği mümkün, bunlar gerçek hedefeler.

3/8
“LİG BİTMİŞ GİBİ“

Bununla beraber oyuncuların kontratlarının devamını sağlamak veya bitiyorsa yeni bir kontrat alabilmek olmuyorsa gideceği yere elinde bir kozla gitmek. Oynuyorum veya atıyorum, attırıyorum, kaleciyse yemiyorum, savunmacıysa yedirmiyorum gibi Menajerinin kullanabileceği argümanlar üretebilmek mümkünken, sanki Fenerbahçe için lig bitmiş gibi bir doksan dakika izledik.

4/8
“FUTBOLCULARI TANIRIZ“

Futbolcuları tanırız. Bu futbolcuları tanımak şart değil genel anlamada futbolcu klanını biliriz. Kulübün hedefleri bitse de oyuncuların hedefleri bitmez. eğer futbolu bırakmayacaksa bitmez.

5/8
“İLK KEZ OLMUYOR“

Fenerbahçe bu duruma ilk kez düşmüyor. Bir kaç yıldır lig bitmiş gibi Fenerbahçeler izledik, bir kaç yıldır hiç grup hedefi hiç kulüp hedefi, hiç bireysel hedef kalmamış gibi oyuncular da izledik bunun üzerine Fenerbahçe'nin yönetim kurulu ve Fenerbahçe'nin profesyonelleri biraz üzerinde çalışmalı. Nedir bunun sebebi? Fizik olarak hazırsınızdır, teknik-taktik olarak hazırsınızdır veya yoktur ama mental, zihinsel hazırlığınız varsa veya performansın önüne bir takım psikolojik engeller geçmemiş ise böyle olmaz.

6/8
“FİZİK OLARAK YETMİYOR“

Oyuna gelirsek Fenerbahçe baskı yapıyor gibi gözüküyor, orda bir kalabalık var üç kişi stoperlere basıyor gibiler ama fizik olarak da yEtmiyor o baskı, taktik olarak da zaten organize değil onu görüyoruz.

7/8
“BU GERÇEKTEN İLGİNÇ“

Rahat rahat Adana Demirspor kendi sahasında oyun kurup, bir müdahele görmeden bir şekilde Fenerbahçe kalesine gelebiliyor. Atağı bitiremediğinde de Fenerbahçe için hızlı atak şansı oluşuyor ama o boş alanları bile Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı katedemiyor. Bu gerçekten ilginç.

8/8
“CİDDİ PSİKOLOJİK ENGELLER VAR“

Bu sadece fizik kalite ve mental olarak kolay kolay izah edilmez. Fenerbahçe'de bütün birimlerde oynayan ya da oynamayan herkes dahil performansının önünde çok ciddi bir şekilde psikolojik engeller var. Tabi ki stadtaki engeller de buna yardımcı.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.