Fenerbahçe'de yabancılara talip çok ama resmi teklif yok
10.01.2022

1/8
Fenerbahçe’nin yabancı futbolcuları devre arası transfer döneminde birçok takımın gözdesi. Allahyar’ı Anderlecht, Zajc’ı ise Empoli ve Cagliari de isterken, Max Meyer’e Süper Lig’den talip var. Eski takımı Corinthias, Gustavo’nun dönmesini umuyor. Berisha, Avusturya Ligi’nden bazı takımların gözdesi, Szalai’yi ise Milan bonservisle kadrosuna katmakta kararlı.

2/8
TAKVİYE İÇİN VEDA ŞART

Devre arasında kadrosunu takviye etmek isteyen Fenerbahçe’nin ara transferde yeni oyuncuları takıma kazandırabilmek için bazı yabancılarla vedalaşması şart görünüyor.

3/8
ALLAHYAR'LA BİRLİKTE 15

Mevcut kadrosunda 14 yabancı futbolcusu bulunan sarı lacivertlilerde Allahyar Sayyadmenesh’nin kiralık gittiği Ukrayna ekibi Zorya Lugansk’tan dönmesi ile bu rakam 15’e çıktı.

4/8
EN AZ 3 EN FAZLA 4 İSİMLE YOL AYRIMI

12 Ocak’ta başlayacak ara transferde kadrosunu yabancı bir golcü ile güçlendirmek etmek isteyen Kanarya’da bu operasyon ile birlikte yabancının sayısı 16’ya yükselecek olması, en az 3 en fazla 4 oyuncuyla yol ayrımına girmesini gündeme getirdi.

5/8
ALLAHYAR VE ZAJC İÇİN HULL CITY İDDİALARI

Hull City’nin Allahyar ve Miha Zajc ile ilgilendiği ve bu transferin bittiği iddia edilse kulüp kanadından “Henüz ulaşan böyle bir talep veya teklif yok” bilgisi geldi.

6/8
BELÇİKA VE İTALYAN TAKIMLARININ DA GÜNDEMİNDELER

Bu iki futbolcu Belçika ve İtalyan takımlarının da gündeminde. Allahyar’ı Anderlecht, Zajc’ı ise Empoli ve Cagliari’nin istediği öğrenildi.

7/8
MEYER'E SÜPER LİG, GUSTAVO'YA BREZİLYA'DAN TALİP VAR

Öte yandan Max Meyer’e Süper Lig’den bazı ekipler, Gustavo’ya ise Brezilya’dan eski takımı Corinthias talip.

8/8
MILAN'IN SZALAI ISRARI SÜRÜYOR

Berisha’yı uzun süre forma giydiği Avusturya Ligi’nden bazı takımların kiralamak istediği, Attila Szalai’yi ise AC Milan’ın satın almak istediği gelen bilgiler arasında. (Hürriyet/Süleyman Arat)


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.