Fenerbahçe devre arasında golcü bombasını patlatıyor! İngiliz devinden geliyor…
08.01.2022

1/17
Süper Lig'in ikinci yarısına hazırlanan Fenerbahçe, henüz hocasını belirlemiş olmasına rağmen transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira'nın ardından görüşülen birçok isimle ligin ikinci yarısının başlamış olmasına rağmen bir anlaşma sağlanamadı. Son yıllarda teknik direktör sorunu kadar golcü sorunu da yaşayan Fenerbahçe, yeni golcüsünü İngiliz devinde buldu. İşte son dakika haberinin detayları…

2/17
Ligde sezona iyi başlamasına rağmen Trabzonspor karşısında alınan yenilgiyle birlikte düşüş yaşayan sarı-lacivertliler, ilk yarıda kötü bir performans gösterdi.

3/17
Sezonun ilk yarısını 4. sırada lider Trabzonspor'dan oldukça uzakta kapatan Fenerbahçe, ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürüyor.

4/17
Sezonun son haftalarında oynanan Beşiktaş derbisinde alınan beraberliğin ardından görevine son verilen Vitor Pereira'nın ardından henüz yeni teknik adam göreve başlamadı.

5/17
Joachim Löw, Jorge Jesus, Slaven Bilic ve İsmail Kartal isimlerinin yoğun bir şekilde geçmesine rağmen sarı-lacivertliler yeni hocasını bulamadı.

6/17
Teknik direktör olmamasına rağmen transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe için İngiliz medyasından flaş bir iddia geldi.

7/17
Son yıllarda teknik direktör konusunda dikiş tutturamayan sarı-lacivertliler, golcülerinde de aynı sorunu yaşadı.

8/17
Bu sezon alınan Mergim Berisha ve Serdar Dursun'dan beklediği katkıyı alamayan Fenerbahçe, bir kez daha golcü transferi yapmanın peşinde.

9/17
Daha önce Brezilya basınında çıkan haberlerde Gabriel Barbosa (Gabigol) ile ilgilenildiği söylenmişti.

10/17
Bu kez İngiliz basınından yeni bir iddia geldi ve Fenerbahçe'nin Divock Origi'yi istediği iddia edildi.

11/17
Liverpool Transfer Odası isimli internet sitesinin özel haberine göre, büyük bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Origi'yi gözüne kestirdi.

12/17
Devre arasında yıldız golcü için büyük bir transfer teklifi hazırlığında olduğu söylenen sarı-lacivertlilerin, oyuncuyu da yüksek maaş teklifiyle ikna edeceği söylendi.

13/17
Belçikalı golcüyü birinci transfer önceliği olarak belirleyen Fenerbahçe'nin dolgun bir kontrat içeren teklifle Liverpool'un kapısını çalacağı belirtildi.

14/17
TRANSFERDE RAKİP NEWCASTLE UNITED

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre, Fenerbahçe'nin bu transferde rakibi Newcastle United oldu.

15/17
İngiltere'den yüksek maaş teklifi alması durumunda Premier Lig'de kalacağı vurgulanan Origi'nin, henüz bu yönde bir teklif almadığı belirtildi.

16/17
Öte yandan Divock Origi'yi tek isteyen takım Fenerbahçe değil. Newcastle United'ın da Origi için istekli olduğu belirtildi.

17/17
Bu sezon Liverpool formasını 10 resmi maçta giyen Divock Origi, 5 gol ve 2 asistle oynadı.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.