İrfan Can Kahveci'den teknik heyete isyan! 'Beni o mevkide oynatın'
08.01.2022

1/7
Süper Lig'de ikinci devrenin perdesi açılırken, topladığı 32 puanla 4. sırada yer alan Fenerbahçe, zirve ile olan puan farkını kapatmak istiyor. Sarı-Lacivertli ekipte performansıyla beklentilerin altında kalan isimlerden olan İrfan Can Kahveci'nin teknik heyete isyan ettiği öğrenilirken, tecrübeli oyuncunun 'kanatta verimli olamıyorum, beni merkeze çekin' dediği öğrenildi. İşte detaylar...

2/7
Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden kaptığı İrfan Can Kahveci, sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırmış ama düşük performansı sebebiyle yaşanan hayal kırıklığı da bir o kadar büyük olmuştu.

3/7
Başını sakatlıktan kurtaramayan bir de üstüne ceza alan İrfan, ilk yarısını 1 gol, 3 asistle tamamladığı ligin ikinci yarısında patlama yapmakta kararlı.

4/7
Fenerbahçe'ye borcunu ödeyeceğini söyleyen millî yıldız, özel antrenmanlarla güç depolarken neredeyse bütün gününü Samandıra'da geçiriyor.

5/7
SKOR KATKISI DÜŞÜK

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Camianın beklentisinin farkında olduğunu söyleyen İrfan Can, “Benim de hedeflerim, başarmak istediklerim var.

6/7
İkinci yarıda bambaşka bir İrfan Can izleteceğim. Fiziksel ve zihinsel olarak buna hazırım“ ifadesinde bulundu.

7/7
Öte yandan yıldız oyuncunun kanatta istediği skor katkısını sağlayamadığı yönündeki fikrini teknik heyetle paylaştığı, hocaların da İrfan Can'ı ikinci yarıda merkezde serbest olarak görev yapması üzerine fikir birliğinde olduğu öğrenildi.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.