Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli yıldızı Hull City'ye transfer etmek istiyor!
07.01.2022

1/12
İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, transferde de önemli adımlar atmaya başladı. Ilıcalı, Fenerbahçe'nin çok şey beklediği genç yıldıza talip oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

2/12
FUTBOLA YATIRIM YAPTI

Geçtiğimiz sezon Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard'ın hissedarı olarak futbola yatırım yapmaya başlayan Acun Ilıcalı, yaz aylarında Sittard ile olan işbirliğinin sona erdiğini duyurmuştu.

3/12
HULL CITY KULÜBÜNÜ DEVRALDI

Ilıcalı, Sittard'dan ayrılır ayrılmaz Hull City'yi devralmak için girişimlere başlamış ve Allam ailesini ikna ederek Championship ekibinin hisselerini satın aldığını duyurmuştu.

4/12
BİRÇOK İSMİN ADI TRANSFERDE HULL CITY İLE ANILIYOR

Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi devralmasının ardından transferde de birçok ismin adı Hull City ile anılmaya başlandı. Ilıcalı'nın son transfer hedefi ise Fenerbahçe'den...

5/12
ALLAHYAR HAMLESİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Zorya'ya kiralık olarak gittikten sonra gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Allahyar Sayyadmanesh, transfer gündeminde paylaşılamayan isimler arasına girmeye devam ediyor.

6/12
HULL CITY VE ANDERLECHT İSTİYOR

A Spor haberine göre, Ocak ayında kiralık sözleşmesi sona eren genç golcünün Fenerbahçe'ye dönmesi beklenirken Belkiça ekibi Anderlecht ile Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City devreye girdi.

7/12
ZORYA'DA BAŞARILI PERFORMANS

2019-20 sezonunun başında İran'dan Fenerbahçe'ye 750 bin Euro'luk bedelle transfer olan Allahyar Sayyadmanesh, hazırlık maçlarında forma giydikten sonra İstanbulspor'a kiralanmıştı. 3 aylık bir sürenin ardından İstanbulspor'dan da ayrılan Allahyar, daha sonra kiralık olarak Zorya'nın yolunu tutmuştu. Alalhyar, Zorya'da başarılı bir performans sergilemişti.

8/12
EMİRHAN AYDOĞAN İMZAYI ATIYOR

Acun Ilıcalı'nın takımı transferde atağa kalktı. Kulübe yakınlığı ile bilinen Hull Daily Mail'de yer alan habere göre Hull City, Bursaspor'dan ayrılan Emirhan Aydoğan'ın transferinde mutlu sona çok yakın.

9/12
İNGİLTERE'YE GİDEREK DETAYLARI GÖRÜŞECEK

Haberde geçtiğimiz günlerde Bursaspor'la sözleşmesini fesheden Emirhan'ın sözleşmeyi tamamlamak üzere İngiltere'ye geleceği ve transferdeki son detayların konuşulacağı aktarıldı.

10/12
MURIQI İÇİN KİRALAMA HAMLESİ

Allahyar dışında forvet hattını güçlendirmek isteyen Hull City'nin Lazio'dan Vedat Muriqi'yi kiralamak için girişimde bulunduğu ifade edildi. Hull Daily Mail'de yer alan habere göre Hull City ve Lazio arasında henüz maddi konularda anlaşma sağlanamadı.

11/12
MADDİ KONULAR YÜZÜNDEN TRANSFER DURDU

İki kulübün Vedat Muriqi için görüşmelerini sürdüreceği iddia edilirken Hull City'nin Kosovalı golcüyü kiralamak istediği öne sürüldü. İngiliz basınına göre maddi konular sebebiyle transferin gerçekleşmesi şuan için pek olası görünmüyor.

12/12
REYNOLDS, ANDERLECHT'E İMZA ATIYOR

Ayrıca Roma'nın ABD'li yıldızı Bryan Reynolds'ın ismi Hull City ile anılıyordu fakat genç oyuncu Belçika ligi ekiplerinden Anderlecht ile anlaşma sağladı.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.