Fenerbahçe yönetimi sağ gösterip sol vuruyor! Ne Löw ne Bilic, sürpriz teknik direktör
06.01.2022

1/11
Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Fenerbahçe yönetimi sürpriz bir isme yöneldi. Sarı-lacivertliler, daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelen deneyimli teknik adamla irtibata geçti.

20 ARALIK'TA PEREIRA DÖNEMİ BİTTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2-2 sona eren Beşiktaş derbisinin ardından 20 Aralık'ta teknik direktör Vitor Pereira'nın görevine son vermişti. Birçok teknik direktörle görüşen sarı-lacivertli kulüpte sürpriz bir isim gündeme geldi.

2/11
LİGDE 4 PUAN TOPLADI

Geçici olarak göreve getirilen Zeki Murat Göle yönetiminde iki maça çıkan Fenerbahçe 4 puan topladı. Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler Kadıköy'de Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Göle yönetimindeki Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Afjet Afyonspor'u uzatmalarda 2-0 mağlup ederek tur atladı.

3/11
BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELDİ

Vitor Pereira ile ayrılığın üzerinden 17 gün geçerken gündeme birçok isim geldi. Özellikle Slaven Bilic, Joachim Löw ve İsmail Kartal'ın isimleri ön plana çıkmıştı.

4/11
DEVRE ARASI TAKIM ÇALIŞTIRMAYA SICAK BAKMIYOR

Geçen sezon başı yapılan teklifi dinlenmek istediği için kabul etmeyen Alman teknik adam devre arasında takım devralmaya sıcak bakmıyor. Kendisi için uygun zaman ve şartların oluşmasını bekliyor. Sarı-lacivertliler listeye sürpriz bir isim daha ekledi.

5/11
NIKO KOVAC SESLERİ

Akşam'da yer alan habere göre; o isim Monaco ile yollarını ayıran Niko Kovac... Hırvat teknik adamın menajeriyle irtibata geçen sarı-lacivertliler, görüşmek için randevu talep etti.

6/11
HEDEFLERDEN BAHSEDİLECEK

Hafta sonuna kadar Hırvat Kovac'la bir görüşme gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıda, takımın durumundan ve hedeflerden bahsedilecek.

7/11
ANTALYASPOR MAÇI ÖNCESİ YENİ HOCA BELİRLENECEK

Taraflar arasındaki görüşmenin ardından F.Bahçe yönetiminin kafasındaki hoca netleşecek ve Antalyaspor mücadelesi öncesinde yeni teknik adam belirlenecek.

8/11
HERTHA BERLIN DE PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin yanı sıra, Beşiktaş'ın da hoca adayları arasında olan 50 yaşındaki çalıştırıcıyı, Alman ekibi Hertha Berlin de takımın başına geçirmek istiyor. Kovac'ın Bundesliga'da daha önce çalışmış olmasından dolayı Hertha'ya daha sıcak bakabileceği de iddialar arasında...

9/11
1 OCAK'TA MONACO'DAN AYRILDI

Kariyerine, Salzburg altyapısında başlayan Kovac, sonrasında Hırvatistan U21 takımını ve Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştırdı. Frankfurt'un ardından Bayern Münih'in başına geçen Kovac, sonrasında Monaco'ya imza attı ve 1 Ocak'ta Fransız ekibinden de ayrıldı.

10/11
KOVAC'TAN SONUÇ ALINAMAZSA ROTA BILIC'E ÇEVRİLECEK

Sarı-lacivertliler, Kovac'la yapılacak görüşmede sonuca varamazsa rotayı prensip anlaşmasına varılan Bilic'e çevirecek. Ancak yönetimde hâlâ Hırvat teknik adama sıcak bakmayan ve Alex de Souza'ya takımı emanet etmek isteyen bir grup var.

11/11
1.5 YILLIK ANLAŞMA PLANI

Başkan Ali Koç, Kovac'ın olmaması halinde ise Bilic'le yola devam etmeyi planlıyor. 53 yaşındaki çalıştırıcıyla ise 1.5 yıllık anlaşma yapılması planlanıyor. Bilic, Çin ekibi Beijing Guoan'ın başında son maçına çıktı ve oyuncularıyla vedalaşarak takımdan ayrıldı.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.