BBC, Ozan Tufan'ı böyle duyurdu
06.01.2022

1/9
Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Adana Demirspor ile karşılaşacak Fenerbahçe son günlerin en çok konuşulan konusu yeni teknik direktörün kim olacağı. Sarı lacivertlilerde yönetim bu konu hakkında sıkı bir çalışma içinde.

2/9
Bir yandan teknik direktör konusunu sonlandırmaya çalışan sarı lacivertli yönetim bir yandan da transfer çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor. Gelecek teknik direktörün kararıyla transferler için ilk adım atılacak.

3/9
Teknik adam arayışını sonlandırabilmek için çalışan Fenerbahçe, listenin başında olan Joachim Löw’den vazgeçmezken, Alman teknik adamı ikna edebilmek için çalışıyor.

4/9
Sarı-lacivertlilerde Bilic alternatifi söz konusu olsa da, yönetim en güçlü isimle yola devam etmek istiyor. Geçen sezon başı yapılan teklifi dinlenmek istediği için kabul etmeyen Löw, devre arasında takım devralmaya sıcak bakmıyor. Kendisi için uygun zaman ve şartların oluşmasını bekliyor.

5/9
Kariyerinin başında sarı-lacivertli kulübü çalıştıran teknik adam, Fenerbahçe’nin kendisi için önemli olduğunu birçok kez ifade etti. Bunu iyi bilen yönetim de, deneyimli ismi takımın başına getirmek için görüşmelere devam ediyor. Devre arası olmazsa, gelecek sezon takımın başına geçmesi için de bir çalışma söz konusu...Löw’ün gelişi ile Fenerbahçe’deki gergin hava ve protestoların da sona ermesi hedefleniyor.

6/9
Teknik direktör gelişmeleri devam ederken sarı lacivertlilerde sürpriz bir gelişme de Ozan Tufan'da yaşandı. Sezon başında Premier Lig ekibi Watford'a satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralan milli yıldızın geleceği ile ilgili kararı BBC duyurdu.

7/9
Dünyanın ve İngiltere'nin en köklü haber sitelerinden biri olan BBC'nin haberi gören Premier Lig ekibi Ozan'ın yerine alacağı oyuncuyu bile belirledi. Watford, Belçika'nın Eupen takımında oynayan Edo Kayembe'yi kadrosuna katmak istiyor.

8/9
Watford'un elinde Ozan'ın forma giyebildiği bölgede Louza, Sissoko, Etebo, Cleverley, Kucka ve Gosling ile beraber 7 oyuncu bulunuyor. ngiliz kulübünün Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı geri almasını talep edeceği, eğer kabul edilmezse sezon sonunda satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı ifade edildi.

9/9
İngiltere'de istediği ortamı bulamayan Ozan Tufan, Watford formasıyla 3'ü ilk 11'de olmak üzere toplam 7 maçta forma giydi.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.