Fenerbahçe'de Serdar Dursun sürprizi! Yeni takımını duyurdular
06.01.2022

1/9
Sezon başında Darmstadt'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Serdar Dursun, Sarı Lacivertli formayla başarılı bir performans sergiledi. Golcü futbolcu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

2/9
FENERBAHÇE'NİN İLK TRANSFERİ OLMUŞTU

Geçtiğimiz sezon Bundesliga 2 ekiplerinden Darmstadt'ta gol kralı olan Serdar Dursun, Fenerbahçe'nin bu sezon başında açıkladığı ilk transfer olmuştu. Golcü oyuncu gol kralı olarak tamamladığı sezonun ardından Sarı Lacivertlilerle 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

3/9
BAŞARILI PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Serdar Dursun, Sarı Lacivertli formayla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 15 maçta forma giyerken 5 gol ve 1 asistlik katkıda bulundu.

4/9
A MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELDİ

Fenerbahçe'deki başarılı performansının ardından A Milli Takım'a yükselen ve Letonya ile oynanan maçta çok kritik bir gole imza atan Serdar Dursun, A Milli Takım'da Burak Yılmaz'ın en önemli alternatifi konumunda yer alıyor. Fenerbahçe ve A Milli Takım'da yükselen performansıyla dikkat çeken Serdar Dursun için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

5/9
VENEZIA, SERDAR DURSUN'U TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Portekizli gazeteci Pedro Almedia, İtalya Serie A ekiplerinden Venezia'nın Serdar Dursun'u transfer etmek istediğini iddia etti. Transfere dair herhangi bir detay paylaşılmadı.

6/9
PORTEKİZLİ GAZETECİ DUYURDU

Pedro Almeida, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İtalya Serie A ligi ekiplerinden Venezia, Serdar Dursun'u transfer etmek istiyor. Görüşmeler devam ediyor.“ iddiasında bulundu.

7/9
VENEZIA'NIN 6. FORVETİ OLABİLİR

İtalya Serie A'da 17 puanla 16. sırada yer alan Venezia'nın forvet hattında Thomas Henry, David Okereke, Francesco Forte, Riccardo Bocalon ve Gianmarco Zigoni gibi isimler yer alıyor. Serdar Dursun'un olası Venezia'ya transferi sonrası milli golcü 6. forvet olacak.

8/9
KARİYERİNDE 335 MAÇA ÇIKTI VE 114 GOL ATIP 36 ASİST YAPTI

Kariyerinde daha önce Hannover 96, Eskişehirspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük, Greuther Fürth ve Darmstadt gibi takımların formasını giyen Serdar Dursun, kariyerinde 335 karşılaşmaya çıktı ve 114 gol atıp 36 asist yaptı.

9/9
PİYASA DEĞERİ 2.5 MİLYON EURO

Bu sezon Fenerbahçe'de 14 lig maçında 5 gol kaydeden Serdar Dursun'un Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon Euro olarak belirlemiş durumda.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.