Fenerbahçe'de 5 yıldız gözden düştü! Sezon başında alınan...
05.01.2022

1/20
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın 1 numaralı gündemi Vitor Pereira'nın yerine getirilecek teknik adam. Löw, Slaven Bilic, Jorge Jesus, İsmail Kartal adayların arasında yer alırken, yakın zamanda yeni hocayla sözleşme imzalanması bekleniyor. (Sabah)

2/20
Öte yandan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için de yoğun mesai harcarken takımdan gönderilecek futbolcular da belli olmaya başladı. İşte yolların ayrılması planlanan 5 futbolcu...

3/20
TISSERAND: Kulüp genel olarak performansından memnun. Ancak takımın en yüksek maaş alan 3-4 futbolcusundan biri olması nedeniyle listede.

4/20
Almanya'dan talipleri olduğu konuşuluyor. 29 yaşındaki stoper bu sezon 18 resmi maçta 1402 dakika görev yaptı.

5/20
GUSTAVO: Eski performansından uzaklığı ve en yüksek maaş alan isim olması nedeniyle gönderilmek isteniyor. Maaşı yıllık 4 milyon Euro'yu buluyor.

6/20
Ülkesi Brezilya'da bazı kulüplerle görüşmeleri devam ediyor. 34 yaşındaki ön libero 19 resmi maçta 1 gol-1 asist üretti.

7/20
SOSA: Yine maaşı yüksek olduğu için radara takılan isimlerden. Bunun yanında çok sık sakatlanması ve performansının düşük olması problem...

8/20
Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ocakta kontrattan çıkmak için yoğun çaba var. 36 yaşındaki orta saha 16 resmi maçta 951 dakika forma giyip, 1 asist yaptı.

9/20
MEYER: Performansı Fenerbahçe seviyesinde görülmüyor. Kontenjanın boşalması için feda edilebilir.

10/20
Yeni gelecek hocanın kararı belirleyici olacak ancak ayrılma ihtimali hayli yüksek. 26 yaşındaki orta saha 10 maçta 414 dakika oynarken 1 golü Avrupa'da attı.

11/20
ROSSİ: Bulunduğu bölgedeki kalabalık nedeniyle kulübeye oturdu. Kiralık ve sezon sonunda ayrılacak.

12/20
Yine kontenjan doluluğu nedeniyle feda edilmesi muhtemel. 21 resmi maçta 1101 dakika oynadı. 2 gol-5 asisti var.

13/20
MOURİNHO'NUN AKLI BERKE'DE

Altay Bayındır'ın sakatlığı ile kaleyi devralan ve başarılı bir grafik çizen Berke Özer'in talibi çıktı. İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Rui Patricio'nun yanına genç ancak deneyimli bir ismi getirmeyi planlayan Roma, kontratı sezon sonunda bitecek olan 21 yaşındaki eldiveni kadrosuna katmak istiyor.

14/20
Jose Mourinho'nun takımının, Berke için sezon sonunu beklemeden transferi bitirmek istediği, genç kalecinin birçok kulübün dikkatini çektiği belirtildi.

15/20
2018 yazında Altınordu'dan 2.5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan milli kaleci, Westerlo'da iki sezon kiralık olarak forma giydikten sonra bu sezon Altay'ın sakatlanmasıyla as file bekçi oldu.

16/20
F.BAHÇE İÇİN OLUNGA İDDİASI

Dünya basınında her gün Fenerbahçe ile ilgili yeni bir golcünün ismi ortaya atılıyor. Bu isimlerden sonuncusu Katar'da Al Duhail forması giyen Kenyalı golcü Michael Olunga oldu...

17/20
Sözleşmesinin bitimine 1.5 yıl kalan Olunga'nın bonservissiz olarak takımından ayrılma ihtimali bulunduğu için Fenerbahçe'nin kendisine talip olduğu yazıldı. 27 yaşındaki forvetin maaş olarak 3 milyon Euro talep ettiği bildirildi.

18/20
TEKNİK ADAM BİLMECESİ SÜRÜYOR

Benfica'dan ayrılan Jorge Jesus ismi Fenerbahçe'nin gündeminden düşmüyor... 67 yaşındaki Portekizli hoca için en çarpıcı açıklama menajerinden geldi.

19/20
Bruno Macedo, “Jesus, Brezilya'da ya Flamengo'yu ya da Milli Takım 'ı çalıştırır. Başka bir kulüpte görev almaz“ ifadelerini kullanırken, Portekiz basını, Macedo'nun sözlerine rağmen Jesus'un Fenerbahçe'ye yakın olduğunu belirtti.

20/20
BİLİC SON MAÇINI KAZANDI

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında listenin ilk sırasında adı yazan Sleven Bilic, Çin Ligi'nde sezonun son maçına dün çıktı. Shenzhen ile karşılaşan Beijing Guoan sahadan 1-0 galip ayrıldı. 53 yaşındaki başarılı çalıştırıcının, Fenerbahçe'den beklediği daveti alması halinde Çin'den ülkesi Hırvatistan'a gitmek yerine doğrudan Türkiye'ye gelip görüşmelerini yapması bekleniyor.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.