Fenerbahçe'ye devre arasında gol makinesi! 19 maçta 26 gol attı
04.01.2022

1/11
Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaşanan başarısızlık sonrası Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdı. Devre arasında yeni hoca arayışını sürdüren sarı-lacivertliler bir yandan golcü operasyonu için düğmeye bastı. Süper Lig devinden taraftarı heyecanlandıracak bir hamle geldi.

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un gerisinde kalan ve Avrupa'da yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yollarını ayırdı Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler gündemine sürpriz bir ismi aldı. İşte Süper Lig devinde yaşanan gelişmeler...

2/11
YENİ TEKNİK ADAM ARAYIŞI

Emre Belözoğlu’nun vedasından sonra Vitor Pereira 2 Temmuz 2021’de imzaladı. Vitor Pereira ise 20 Aralık 2021’de ayrıldı ve 1 Ocak 2022 itibariyle Fenerbahçe’nin hocası belli değil. Sarı-lacivertlilerde 10 Ocak Pazartesi günü ligde oynanacak Adana Demirspor maçına kadar bir teknik direktör belirlenmesi amaçlanıyor.

3/11
GÜMÜŞKAYA'YA 4.5 YILLIK TEKLİF

Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi 2023'te sona erecek olan Muhammed Gümüşkaya'ya yeni kontrat teklifini iletti. Sarı-lacivertlilerin bu teklifini 21 yaşındaki genç futbolcunun kabul ettiği öğrenildi. Muhammed Gümüşkaya ile 4,5 yıllık yeni kontrat imzalanacağı ve genç oyuncunun maaşına zam yapılacağı belirtildi.

4/11
VEDAT MURIQI BEKLENİYORDU AMA...

Ara transfer döneminde kadrosuna bir golcü katacak olan Fenerbahçe, Vedat Muriç ile ilgileniyordu. Eski golcüsünü Lazio'dan geri kiralamak için görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.

5/11
FENERBAHÇE OLUNGA İLE İLGİLENİYOR

Fotomaç'ın derlediği Kenya basınının haberine göre; Kanarya, Michael Olunga ile ilgileniyor. Samatta'yı da elinde bulunduran ve kiralık gönderen Fenerbahçe'nin, Olunga için teklif yapabileceği belirtildi.

6/11
19 MAÇTA 26 GOL

'Türk devi Fenerbahçe Olunga ile ilgileniyor' başlığıyla verilen haberde, geçtiğimiz yıl 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Katar Ligi takımlarından Al-Duhail'e transfer olan Olunga'nın, ilk sezonunda 19 maçta 26 gol atarak takımının en iyi oyuncusu olduğu vurgulandı.

7/11
PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

27 yaşındaki Kenyalı forvetin 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

8/11
DİĞER İSİM ARTEM DZYUBA

Football_rus adlı sitede yer alan haberde, 33 yaşındaki Dzyuba'nın artık Rusya'dan ayrılmak istediği dile getirilirken, taliplilerinden birinin de Fenerbahçe olduğu kaydedildi. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu ifade edildi.

9/11
MİLLİ TAKIM HEDEFİ

2018'den bu yana Zenit'te forma giyen Dzyuba'nın yeni bir heyecan istediği ayrıca Fenerbahçe'de kendini tekrar kanıtlayıp Rus Milli Takımı'nın teknik direktörü Valeriy Karpin'den formasını geri almayı hedeflediği kaydedildi.

10/11
ÇOK KARLI BİR TEKLİF ALDI

Fenerbahçe'nin Artem Dzyuba'ya çok karlı bir sözleşme teklif ettiği de dile getirildi. Zenit ile 6 aylık sözleşmesi kalan Dzyuba bu sezon forma giydiği 24 maçta 10 kez fileleri sarstı. 1.96 boyundaki oyuncu 9 tane de asist gerçekleştirdi.

11/11
FERDİ KADIOĞLU A MİLLİ TAKIMI TERCİH ETTİ

Fenerbahçe, 22 yaşındaki futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun A Milli Futbol Takımı'nı tercih ettiğini açıkladı. Ferdi Kadıoğlu, Türkiye için forma giyecek. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle; 2018’den beri Fenerbahçemizin formasını giyen, Hollanda'nın alt yaş milli takımlarında oynayan başarılı futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, ailesi ve kendisiyle yapılan görüşmeler neticesinde Türk Milli Takımımızı tercih etmiştir. 22 yaşındaki futbolcumuza Milli formamızla sonsuz başarılar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü“


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.