Jose Mourinho'nun gözü Fenerbahçe'nin yıldızında! Transfer gelişmesini İtalyanlar duyurdu
03.01.2022

1/10
Teknik direktör ve transfer konusundaki çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşandı. İtalyan basını Jose Mourinho yönetimindeki Roma'nın sarı-lacivertlilerde forma giyen genç futbolcuyu transfer gündemine aldığını duyurdu. İşte transfer gelişmesinin ayrıntıları...

F.BAHÇE'NİN YILDIZINA ROMA KANCASI

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki kötü gidişatın uzun süre devam etmesi sonrası Fenerbahçe'de fatura teknik direktör Vitor Pereira'ya kesildi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç ve kurmayları yeni teknik adam konusunda çalışmalarına devam ederken transfer girişimlerini de hızlandırdı. Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken İtalyan basını sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı. İşte Fenerbahçe forması giyen ve Roma'nın yakın takibinde olan Roma'nın takibine giren o isim...

2/10
FERDİ KADIOĞLU TERCİHİNİ YAPTI

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, milli takım tercihini yaptı. Hollanda ve Kanada Milli Takımı'nda da oynama durumu olan genç oyuncu, tercihini A Milli Futbol Takımı'ndan yana kullandı. Sarı-lacivertliler bu kararı resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

3/10
ALİ KOÇ'UN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un Covid-19 testi pozitif çıktı. Fenerbahçe'den yapılan bu açıklama sonrasında TFF, kulüpler ve spor kamuoyunda üst üste geçmiş olsun mesajları yayımlandı. Ali Koç'un tedavi ve izolasyon sürecinin evinde devam ettiği belirtildi.

4/10
İTALYAN BASININDAN SÜRPRİZ İDDİA

Sarı-lacivertlilerde tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken İtalyan basınından sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Calciomercato, Jose Mourinho yönetimindeki Roma'nın Fenerbahçe'nin genç yıldızıyla ilgilendiğini belirtti.

5/10
BERKE ÖZER'İ TAKİBE ALDI

Calciomercato'nun haerine göre; İtalya Serie A ekibi Roma, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Berke Özer'i gündemine aldı. Sarı-lacivertli takımın 2000 doğumlu kalecisini Roma'nın sportif direktörü Tiago Pinto'nun yakından takip ettiği vurgulandı.

6/10
SEZON SONU GELMEDEN İMZA

Haberin detaylarında Roma'nın Berke Özer'i sezon bitmeden ikna etmek istediğinden bahsedildi. Serie A devinin genç file bekçisiyle ilgili planı da netlik kazandı.

7/10
PATRICIO'NUN YEDEĞİ OLACAK

Roma'nın Berke Özer'i transfer etmesi halinde Rui Patricio'nun gerisinde ikinci kaleci olarak değerlendireceği ifade edildi. Öte yandan Berke Özer'le Avrupa'dan bir çok kulübün transfer etmek için ilgilendiği vurgulandı.

8/10
F.BAHÇE'DE ELDİVENLERİ DEVRALDI

Sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır'ın sezon ortasında yaşadığı sakatlık sonrası eldivenleri devralan Berke Özer dikkat çeken bir performans sergiledi. Genç file bekçisi 14 mücadelede forma giyerken kalesinde 14 gol gördü. Berke Özer bu maçların 5'inde ise kalesini gole kapattı.

9/10
SEZON SONUNDA BOŞA ÇIKACAK

Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonu başında kadrosuna kattığı Berke Özer'in sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak. 21 yaşındaki file bekçisinin güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro civarında.

10/10
2 MİLYON 500 BİN EURO

Bucaspor altyapısında yetişen Berke Özer, 2012-2013 sezonunda bedelsiz olarak Altınordu'nun yolunu tuttu. İzmir ekibinde A takıma kadar yükselen Berke Özer, 2018-2019 sezonunda 2 milyon 500 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu. Berke Özer geçtiğimiz 2 sezonu kiralık olarak Westerlo'da geçirdi.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.