Fenerbahçe'nin Vedat Muriqi planı belli oldu! Lazio'nun kararı netleşti
03.01.2022

1/11
Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde ilk yarıda gol yollarında etkisiz kalan Fenerbahçe, Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi'i transfer etmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Kosovalı yıldızı devre arasında yeniden kadrosuna katmak isterken idarecilerin planı belli oldu. Öte yandan Serie A ekibi Lazio'nun da Vedat Muriqi için kararı netlik kazandı. İşte Fenerbahçe'nin Vedat Muriqi planı... (Milliyet)

Süper Lig'de ilk yarı geride kalırken Fenerbahçe'de golcülerin performansı hayal kırıklığı yarattı. Sarı-lacivertliler, devre arası transfer ve tescil döneminde kadrosuna santrafor takviye etmek konusunda karar kılarken hedefteki ismin Vedat Muriqi olduğu öğrenildi. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve kurmaylarının Kosovalı golcü için oluşturdukları transfer planının detaylarına Milliyet ulaştı. Öte yandan Lazio'nun da Vedat Muriqi kararı belli oldu.

2/11
MESUT ÖZİL'İN YENİ PROJESİ

Sarı-lacivertli takımın dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, Türkiye’de kulüp satın almayı planlıyor. Almanya’da yayın yapan Bild gazetesi, Özil’in ufak bir kulübü satın alarak yatırım yapmak istediğini yazdı.

3/11
ALT LİGDEN BİR TAKIM SATIN ALACAK

Ünlü futbolcunun bir süredir araştırmalar yaptığı ve konunun uzmanlarına danıştığı bildirildi. Mesut Özil’in şu anda net bir kulüp isminin olmadığı ancak alt liglerden bir takımı satın almayı düşündüğü kaydedildi.

4/11
FERDİ KADIOĞLU GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe, Süper Lig’de ikinci yarı hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Luiz Gustavo, Altay Bayındır, Mert Hakan Yandaş ve Mergim Berisha günü bireysel çalışmalarla tamamladı. Ferdi Kadıoğlu da saha çalışmalarında yer aldı.

5/11
İLK HEDEF VEDAT MURIQI

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışlarının yanısıra transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-lacivertli yönetim takımda bir golcü sorunu olduğunu düşünüyor. Bu çerçevede başlayan çalışmalarda ilk hedef Vedat Muriqi oldu.

6/11
LAZIO BONSERVİSE SICAK

Golcü isim bonservisi ile satılmak isteniyor. Bu da sarı-lacivertliler için uygun bir seçenek değil. Bu nedenle Roma ekibi öncelikle kendilerine bonservis ile ilgili gelecek tekliflere göre karar verecek.

7/11
BAŞKA KULÜBE SATILMAZSA DEVREYE GİRİLECEK

Sarı-lacivertli yönetim bu nedenle Vedat Muriqi başka bir kulübe satılamazsa şansını deneyecek. Bu da transferin ancak son günlere doğru gerçekleşme ihtimali olduğu anlamına geliyor. Transfer dönemi 12 Ocak’ta başlayıp 8 Şubat’ta sona erecek.

8/11
İTALYA'DA KALMAYI TERCİH ETTİ

2020-21 sezonu başında Lazio’ya toplamda 20 milyon euro karşılığında transfer olan Kosovalı futbolcu beklentileri karşılayamadı. Muriqi’in geçen sezon başında Fenerbahçe’ye dönmesi gündeme gelse de İtalya’da kalıp şansını denemek istedi.

9/11
LAZIO YOLLARINI AYIRMAK İSTİYOR

Bunda başarılı olamayan 27 yaşındaki futbolcuya Lazio’lu taraftarların tepkisi de büyük oldu. Vedat Muriqi’ten ümidini kesen Lazio yönetimi artık yolları ayırmak istiyor.

10/11
MURIQI'NIN GÖNLÜ F.BAHÇE'DE

Vedat Muriqi de Lazio’da kalmak istemiyor. Tekrar golcü kimliğine kavuşmak isteyen deneyimli yıldız hem çok sevdiği hem de başarılı olduğu Fenerbahçe’ye dönmenin planlarını yapıyor. Ancak bunda en önemli sıkıntı İtalyan ekibinin Vedat Muriqi’i kiralık olarak vermek istememesi.

11/11
SADECE 2 GOL

Geçen sezon başında transfer olduğu Lazio’da beklediğini bulamayan Vedat Muriqi, 48 maçta sadece 2 gol atabildi. Bu sezon da istenen performansı sergileyemeyen Muriqi, Fenerbahçe günlerinin uzağında kaldı. Fenerbahçe’de 36 resmi maçta 17 gol 7 asistle toplamda 24 gole direkt etki eden Muriqi, İtalya’da beklentileri karşılayamadı.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.