Fenerbahçe'de tarihi bonservis rakamı! İngilizler çıldırdı
03.01.2022

1/12
Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yollar ayrıldı. Devre arası transferi için kollarını sıvayan sarı-lacivertlilere İngiliz devinden sürpriz hamle geldi. Takımın parlayan yıldızını isteyen Ada ekibi için bonservis rakamı belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi macerası grup aşamasında sona eren, Süper Lig'de de lider Trabzonspor'un oldukça gerisinde kalan Fenerbahçe devre arası transferi için kolları sıvadı. İngiliz devinden, sarı-lacivertli takımın yıldızı için sürpriz bir hamle geldi.

2/12
ZEKİ GÖLE'NİN KOTASI DOLDU

Sarı-lacivertliler, 2022’ye teknik direktörsüz girerken 10 Ocak’ta oynanacak Adana Demirspor maçına artık az bir zaman kaldı. Henüz resmi olarak yeni hocasını belirleyemeyen Fenerbahçe’de ligin ikinci yarısının hazırlıkları da bu doğrultuda başlayacak. TFF’nin kurallarına göre artık Zeki Murat Göle resmi bir maçta takımın başında yer alamayacak. O nedenle Adana Demirspor maçında mutlak Pro Lisanslı bir teknik sorumlunun olması gerekiyor. Aksi takdirde yeni bir sıkıntı Fenerbahçe’yi bekleyecek. Yönetim adeta zamanla yarışacak.

3/12
FERDİ TERCİHİNİ YAPTI

Spor Toto Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, milli takım tercihini yaptı. Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda oynamayı istedi. Genç oyuncunun bu kararını A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a ilettiği belirtildi.

4/12
OYUNCU SATIŞI ŞART

Fenerbahçe’de yeni gelecek teknik adam, muhtemelen takımı ayağa kaldırmak için eksik görülen yerlere takviye isteyecek. Bunun için de iyi bir bütçe yaratılması şart. Sarı- Lacivertliler’in bunu yapması ve limitte yer açması için akla gelen ilk seçenek, eldeki yıldızlardan birinin satılması.

5/12
SZALAI BOMBASI

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve ismi Chelsea, Atletico Madrid ve Napoli gibi Avrupa devleri ile anılan Attila Szalai'nin talipleri artıyor.

6/12
LIVERPOOL'UN GÜNDEMİNDE

İngiliz basınında yer alan habere göre yüksek tempolu futbolu ve güçlü fiziği ile Van Dijk'a benzetilen Attila Szalai, ara transfer döneminde Liverpool'un gündemine gelebilir.

7/12
PHILLIPS'İN YERİNE

İngiliz ekibinde Nathaniel Phillips'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırkeni Szalai'nin Phillips'in yerine ideal bir aday olabileceği belirtiliyor.

8/12
BONSERVİSİ 21 MİLYON STRERLİN

Sarı-Lacivertli ekibin ise 23 yaşındaki başarılı stoper için bonservis bedeli olarak 21 milyon Sterlin, istediği aktarılanlar arasında.

9/12
DİĞER DEVLER PEŞİNDE

Bu sezon Fenerbahçe ile 27 maça çıkan Attila Szalai'nin ismi Chelsea, Atletico Madrid ve Napoli gibi Avrupa devleri ile gündeme gelmişti.

10/12
YENİ TEKNİK ADAM KARAR VERECEK

Yönetim, hiç istemese Szalai'yi satmak zorunda kalabilir. Fenerbahçe'de bu konudaki karar, yeni gelecek teknik adama danışıldıktan sonra verilecek.

11/12
PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ

Fenerbahçe, Attila Szalai'yi geçtiğimiz sezonun devre arasında 2 milyon euro bedelle transfer etmişti. Szalai, Fenerbahçe ve EURO 2020'de Macaristan Milli Takımı'nda gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başarmıştı.

12/12
ALİ KOÇ 'EN AZ 20 MİLYON EURO' DEMİŞTİ

Attila Szalai, Transfermarkt verilerine göre 11 milyon euro piyasa değerine sahip. Sarı Lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, Attila Szalai için en az 20 milyon euroluk bir teklifin gelmesi halinde görüşme yapabileceklerini duyurmuştu. (Fanatik)


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.