Edin Visca bombası! Transfer için görüştü, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u ilgilendiriyor
02.01.2022

1/14
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de forma giyen Edin Visca'nın takımdaki geleceği kısa süre içerisinde netlik kazanacak. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer etmek istediği Bosna Hersekli futbolcu konusunda bir son dakika gelişmesi yaşandığı iddia edildi. Ocak ayı transfer ve tescil döneminin bir numaralı gündem maddesi haline gelen Edin Visca konusunda yaşanan son dakika gelişmesi şu şekilde...

2/14
VISCA BOMBASI! TRANSFER İÇİN GÖRÜŞTÜ

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Edin Visca, Ocak ayı transfer ve tescil döneminde kadrosuna takviye yapmak isteyen kulüplerin bir numaralı hedefi haline geldi. Bosna Hersekli yıldız konusunda son dakika gelişmesi yaşandığı iddia edildi. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer etmek istediği Edin Visca için dün akşam saatlerinde sürpriz bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi. İşte son durum...

3/14
F.BAHÇE VE TRABZON'UN GÖZDESİ

Süper Lig'de müthiş bir performans gösteren Edin Visca, Ocak ayı transfer ve tescil döneminde Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gözdesi haline geldi. 31 yaşındaki sağ kanat konusunda üst üste transfer açıklamaları gelirken yaşanan son dakika gelişmesi sonrası yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

4/14
HAFTA İÇİNDE İSTANBUL'A GELDİ

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında oynanan Trabzonspor maçının ardından Bosna Hersek'e giden Edin Visca bu hafta içerisinde İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcunun menajeriyle birlikte uçaktan yaptığı paylaşım taraftarları transfer gelişmesi olduğu yönünde heyecanlandırdı.

5/14
GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ geçtiğimiz günlerde Edin Visca konusunda transfer görüşmelerinin yapıldığı iddialarına dair açıklama yaptı. Gümüşdağ, “Şu anlık Edin Visca'nın transferiyle ilgili hiçbir şey yok. Kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor. Pazartesi'nden sonra daha da belli olur“ ifadelerini kullandı.

6/14
AVCI BAŞAKŞEHİR'LE GÖRÜŞTÜ

61 Saat'in haberine göre; Tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın devreye girdiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Başakşehir cephesiyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirildiği belirtildi.

7/14
'SİZDEN KOLAYLIK İSTİYORUM'

İstanbul ekibinde 11 yıl boyunca görev alan ve takımın iskeletini oluşturan Abdullah Avcı'nın İstanbul ekibinden kolaylık istediği öğrenildi. Avcı'nın yaptığı görüşmede, “Buraya yıllarca emek verdim, sizden kolaylık istiyorum, bunu istemeye hakkım var“ ifadelerini kullandığı vurgulandı.

8/14
TRABZONSPOR'UN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un Edin Visca için Başakşehir'e yaptığı transfer teklifinin ayrıntıları da belli oldu. Tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen bordo-mavililerin İstanbul ekibine 3 milyon euro net, 1 milyon euro da bonustan oluşan bir transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi.

9/14
BAŞAKŞEHİR'İN BEKLENTİSİ 6 MİLYON EURO

Haberin ayrıntılarında Medipol Başakşehir'in Edin Visca için istediği bonservis bedelinden de bahsedildi. İstanbul ekibinin Bosna Hersekli futbolcu için 6 milyon euroluk transfer ücreti talep ettiği vurgulandı.

10/14
PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Bordo-mavililer ile turuncu-lacivertliler arasındaki transfer görüşmelerinin devam ettiği vurgulanırken, son kararı Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın vereceği kaydedildi. Göksel Gümüşdağ'ın kararı Fenerbahçe ve Trabzonspor tarafından yakından takip ediliyor.

11/14
TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu'nun vazgeçilmezi olan Edin Visca bu sezon 19 resmi mücadelede forma şansı buldu. 31 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Edin Visca aynı süre içerisinde 9 asist üretti.

12/14
SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Başakşehir'de oluşan kadro maliyeti nedeniyle elden çıkarılmasına sıcak gözle bakılan Edin Visca'nın güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak lanse ediliyor. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

13/14
AVCI'NIN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Profesyonel futbolculuk kariyerine Buducnost Banovici'de başlayıp Zeljeznicar'ın yolunu tutan Edin Visca, 2011-2012 sezonunda Başakşehir'e transfer oldu. Edin Visca, Türkiye kariyerinin çok büyük bir kısmını Abdullah Avcı'nın öğrencisi olarak geçirdi.

14/14
ALİ KOÇ VE GÜMÜŞDAĞ GÖRÜŞTÜ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Başakşehir ile Fenerbahçe cephesinin de transfer görülmesi yaptığı öğrenilmişti. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Edin Visca transferi konusunda bir araya geldiği kaydedilmişti.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.