Liverpool Fenerbahçe'den o ismi istiyor!
02.01.2022

1/5
Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Attila Szalai, İstanbul'a bu transfer döneminde veda edebilir. Macar stoperin adı uzunca bir süredir Chelsea ve Napoli ile anılsa da İngiliz basını flaş gelişmeyi duyurdu. Buna göre Liverpool da transferde devreye girdi. İşte detaylar ve yazılan bonservis bedeli...

2/5
Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden itibaren gösterdiği performansla dikaktleri üzerine çeken Attila Szalai, EURO 2020'nin ardından ise taliplerini iyice artırdı. Macar stoper ile başta Chelsea olmak üzere İtalyan kulüpleri ilgilenirken ortaya atılan son iddia gündeme bomba gibi düştü.

3/5
LIVERPOOL DEVREYE GİRDİ!

İngiliz basınına yansıyan haberde, 'Yeni Virgil van Dijk'ın adının Chelsea ile anıldığı ancak Szalai'nin Nat Phillips Liverpool'dan olası ayrılığında yerini doldurabileceği kaydedildi.

Szalai'den, yüksek tempolu ve fiziksel olarak heybetli bir stoper şeklinde bahsedilirken, Fenerbahçe ve Macaristan'daki oyun stilinden dolayı Van Dijk'a benzetildiği söylendi.

4/5
TÜRKİYE'NİN EN DEĞERLİSİ

Szalai'nin Türkiye'nin en değerli oyuncusu olduğu, pas verme ve hücum organizasyonlarında örnek bir isim olduğu kaydedildi.

“Patlayıcı hızı, topa sahip olma yeteneği ve gücü, onu Klopp'un yüksek savunma hattına uygun kılıyor. 23 yaşında ve kendisini geliştirecek bolca zamanı var. Van Dijk onun yaşındayken Groningen'de oynuyordu.“ denildi.

5/5
21 MİLYON STERLIN!

Haberde Fenerbahçe'nin Szalai için 21 milyon Sterlin talep ettiği ve bunun Liverpool için uygun olduğu belirtildi.


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.