Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe transfer yarışında! İtalyanlar duyurdu
02.01.2022

1/12
İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın aldığını açıklayan Acun Ilıcalı ile Süper Lig devi Fenerbahçe, Ocak ayı transfer ve tescil dönemi öncesi yarışa girdi. Acun Ilıcalı'nın uzun süredir takımına transfer etmek istediği başarılı futbolcuya, Fenerbahçe'nin de ilgisinin olduğu öğrenildi. İşte sarı-lacivertliler ile Acun Ilıcalı arasında rekabeti hazırlayan o isim...

2/12
ACUN VE F.BAHÇE YARIŞA GİRDİ

Futbola büyük ilgi duyan ve Hull City'i satın aldığını açıklayan Acun Ilıcalı, Ocak ayı transfer ve tescil döneminde yeni kulübüne ilk transferini yapmaya hazırlanıyor. Ünlü iş insanının uzun süredir takımında görmeyi istediği tecrübeli futbolcuya Fenerbahçe'nin de talip olması sonrası yakın arkadaşlar Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın transfer yarışına gireceği iddia edildi. İşte son durum...

3/12
YILBAŞI ÖZEL PROGRAMINDA DUYURDU

Acun Ilıcalı, Championship ekibi Hull City'i satın aldığını dün gece TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında resmen duyurdu. Medya patronu Acun Ilıcalı şu açıklamalarda bulundu...

4/12
'TAKİP ETMENİZİ İSTİYORUZ'

Ünlü iş insanı TV8'de yaptığı açıklamada, “İngiltere Championship'te bir takım satın aldım, Hull City. Buradan tüm sevenlerimize ve seyircilerimize sesleniyoruz. Hull City'nin Instagram hesabını takip etmenizi istiyoruz“ dedi.

5/12
TAKİPÇİ SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın bu sözleri sonrası Hull City'nin Instagram hesabını büyük bir kitle takibe aldı. Championship ekibinin 290 bin olan takipçisi sayısı bu duyurunun ardından 375 bin civarına yükseldi.

6/12
TRANSFER GİRİŞİMLERİNE HIZ VERDİ

Acun Ilıcalı'nın bu hamlesi sonrası Hull City'de büyük bir proje oluşturacağından bahsesildi. Ünlü iş insanının kulübe ilk transfer operasyonunu Ocak ayı transfer ve tescil döneminde gerçekleştireceği belirtildi.

7/12
MURIQI İÇİN DEVREDE

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Vedat Muriqi'e Acun Ilıcalı'nın da ilgisinin olduğu kaydedildi. Hull City'nin yeni sahibinin, Kosovalı golcüyü takımında görmek istediği vurgulandı.

8/12
F.BAHÇE İLE YARIŞTA

Lazio'daki geleceği merak konusu olan Vedat Muriqi için İtalyan basını flaş bir transfer iddiasında bulundu. Lazio News 24'ün haberine göre; Vedat Muriqi için Fenerbahçe ve Hull City'nin transfer yarışında olduğu vurgulandı.

9/12
SARRI AYRILMASINA ONAY VERDİ

Serie A ekibi Lazio'da forma şansı bulmakta zorlanan başarılı futbolcu için teknik direktör Maurizio Sarri'nin uygun bir kulüp aradığından bahsedildi. İtalyan basını; Vedat Muriqi'in Lazio'dan ayrılması halinde yeni adresinin Fenerbahçe ya da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City olacağını vurguladı.

10/12
OPSİYONLU KİRALAMA FORMÜLÜ

Öte yandan haberin ayrıntılarında Vedat Muriqi için Lazio'nun satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerine de sıcak bakabileceği kaydedildi. Tecrübeli futbolcunun, Serie A ekibi ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek.

11/12
DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Vedat Muriqi bu sezon Lazio'da forma şansı bulmakta çok zorlandı. 27 yaşındaki santrafor 14 mücadelede gol atma başarısı gösteremedi. Vedat Muriqi bu süreçte sadece 1 asist üretti.

12/12
LAZIO'DAN 20 MİLYON EURO

Profesyonel futbolculuk kariyerine KF Liria'da başlayan Vedat Muriqi daha sonra sırasıyla Beda Kavaje, Teuta, Giresunspor, Gençlerbirliği, Rizespor ve Fenerbahçe formaları giydi. Lazio, 2020-2021 sezonu başında Vedat Muriqi'i transfer etmek için Fenerbahçe'ye yaklaşık 20 milyon euro bonservis ücreti ödedi.


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.