Fenerbahçe efsanesi yeni teknik direktörü açıkladı! Pereira'nın gideceğini bilmişti
01.01.2022

1/10
UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de istikrarsız bir performans gösteren Fenerbahçe'de fatura Vitor Pereira'ya kesildi. Sarı-lacivertlilerde tecrübeli çalıştırıcının ayrılığı sonrası göreve geçici süreliğine Zeki Murat Göle getirilmişti. Başkan Ali Koç ve kurmaylarının yeni teknik adam konusundaki çalışmaları devam ederken, sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Serhat Akın'dan sürpriz bir iddia geldi. Serhat Akın, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı.

2/10
COMOLLI'DEN F.BAHÇE İTİRAFI

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertlilerde geçirdiği dönem hakkında konuştu. Fransız futbol insanı Fenerbahçe için, “Bu kulüp sürekli kendini imha etme modunda“ yorumunda bulundu.

3/10
BERKE VE FERDİ'DE SIKI PAZARLIK

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren isimlerden Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer ile sarı-lacivertli yönetim arasındaki görüşmeler sürüyor. Yönetim ile pazarlık masasında olan iki genç futbolcunun takımda kalmak istediği bildirildi. Maddi konularda taraflar arasında fazla bir farkın bulunmadığı ifade edilirken Ferdi ve Berke’nin en geç ocak ayı içinde yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

4/10
GÖLE YÖNETİMİNDE 4 PUAN

Sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira'nın görevden ayrılmasının ardından geçici olarak teknik sorumlu olan Zeki Murat Göle, Fenerbahçe'nin başında 2 maçta kulübede yer aldı. Tecrübeli çalıştırıcının görev süresinde sarı-lacivertliler 4 puan toplama başarısı gösterdi.

5/10
SERHAT AKIN'DAN BOMBA İDDİA

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken flaş bir iddiada bulundu. Sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu sosyal medya hesabından gündem yaratan bir paylaşımda bulundu.

6/10
'DAUM HAYIRLI OLSUN MU'

Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrasında yeni teknik direktörü henüz belli olmayan Fenerbahçe'nin yeni çalıştırıcınsının Christoph Daum olacağını belirten Serhat Akın, “Daum hayırlı olsun mu?“ tweetini attı.

7/10
HEYECAN YARATTI

Fenerbahçe taraftarının kısa süre içerisinde dikkatini çeken bu paylaşım çokça kişi tarafından beğenildi. Sarı-lacivertli takımın eski yıldızının bu şekilde bir paylaşımda bulunması Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı.

8/10
PEREIRA'NIN GİDECEĞİNİ BİLMİŞTİ

Sarı-lacivertlilerle ilgili daha önce de paylaşımlarda bulunan Serhat Akın, son olarak Vitor Pereira'nın görevden ayrılacağını bildiren isimdi. Eski futbolcu, sarı-lacivertliler resmi açıklamayı yapmadan saatler önce, “Hadi Pereira gitti, hayırlı olsun“ paylaşımında bulunmuştu.

9/10
F.BAHÇE'YE ALIŞIK

Serhat Akın'ın Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağını iddia ettiği Christoph Daum, sarı-lacivertli kulüpte daha önce başarılı bir performans sergiledi. Alman çalıştırıcı, görev süresi boyunca 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

10/10
2017'DEN BERİ BOŞTA

Teknik direktörlük görevine Köln'de başlayan Christoph Daum sırasıyla Stuttgart, Beşiktaş, Leverkusen, Austria Wien, Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt, Club Brügge, Bursaspor ve Romanya Milli Takımı'nı çalıştırdı. 68 yaşındaki teknik adam Romanya Milli Takımı'ndan ayrıldığı 2017'den beri hiçbir takımla anlaşmadı.


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.