Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda karar verildi!
31.12.2021

1/9
UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu üçüncü sırada tamamlayan sezon boyunca da Süper Lig genelinde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yollar ayrıldı. Portekizli çalıştırıcının vedasının ardından yeni teknik adam konusunda girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe'nin gündemine çok sayıda isim geldi. Ali Koç yönetimindeki sarı-lacivertlilerin teknik direktör konusundaki planı belli oldu. İşte Fenerbahçe'de Joachim Löw planının ayrıntıları... (Milliyet)

2/9
SÜPER KUPA BAŞVURUSU

Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu’na 2011 Türkiye Süper Kupası’nın oynatılması için başvuruda bulundu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada TFF’ye gönderilen yazı paylaşıldı.

3/9
TAKIMA 3 GÜN İZİN VERİLDİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda uzatmalarda da olsa bir üst tura geçmeyi başaran sarı-lacivertliler üç gün izin yapacak. İlk yarının sona ermesi ile birlikte izne çıkan futbolcular pazar günü Samandıra’da toplanacak.

4/9
SARI-LACİVERTLİLERDE HEDEF BÜYÜK

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışı tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertlilerde hedef büyük. Yönetim, son dört yılda yaşanan başarısızlık sonrası en güçlü teknik adamı takımın başına getirmek ve bu başarısızlığı da bir nebze olsun hafifletmek istiyor.

5/9
F.BAHÇE, LÖW'DEN VAZGEÇMEDİ

Bu çerçevede hedef Alman teknik adam Joachim Löw’ü takımın başına getirmek. İlk yapılan teklifi deneyimli teknik adam kabul etmedi. Ancak sarı-lacivertliler yine de vazgeçmiş değil.

6/9
ALTERNATİF PLAN BELİRLENDİ

Joachim Löw’ü ikna çabaları sürüyor. Devre arasında takım devralmaya sıcak bakmayan deneyimli çalıştıcı için alternatif bir plan da düşünüldü.

7/9
SEZON SONUNA KADAR İSMAİL KARTAL

Löw’ün gelecek sezon takımın başına geçmesi, bu sayede planlamanın da daha rahat yapılması gündemde. Alman hoca görevi kabul ederse bu sezonun yerli bir teknik adamla tamamlanması hedefleniyor. Bu isim de teknik direktör İsmail Kartal.

8/9
LÖW İÇİN YOĞUN MESAİ

Teknik adam konusunda artık başarısız olma şansı bulunmayan Başkan Ali Koç ve yönetimi bu yüzden Löw ile ilgili olarak kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Son dönemde ciddi şekilde artan istifa seslerinin azalması için güçlü bir teknik adam gerekiyor. Bu girişimlerden sonuç alınmazsa o zaman diğer alternatiflere bakılacak.

9/9
LÖW OLMAZSA ALTERNATİF İSİMLER

Bu alternatifler için de kriter mevcut kadroyu en iyi şekilde kullanacak ve yetenekli isimlerden yararlanacak bir çalıştırıcı olacak.


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.