Attila Szalai'de pazarlık zamanı! İtalyan devi Napoli...
31.12.2021

1/6
Ara transfer dönemine yaklaşırken takımlardaki transfer gündemi hareketli geçiyor. Sarı-lacivertli yönetim, başarılı Attila Szalai'ye gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. F.Bahçe yönetimi, Attila Szalai için en az 20 milyon Euro gelir beklerken, İtalyan ekibi Napoli bu rakamı aşağı çekmek istiyor. İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. İşte Szalai transferinin detayları...

2/6
Geçen sezonun devre arasında kadroya katılan Macar stoper Attila Szalai, sarı-lacivertli formayla gösterdiği performansla devlerin dikkatini çekmişti. Napoli, ısrarla istediği 23 yaşındaki savunmacı için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

3/6
PAZARLIKLAR BAŞLADI

İtalyan medyasında da geniş yankı bulan bu transfer gelişmesi için pazarlıkların başladığı bildirildi. Kanarya, genç oyuncu için 20 milyon Euro gelir beklerken, görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

4/6
SÖZLEŞMESI 2025'E KADAR

Transferi hakkında Türkiye Kupası'nda oynanan Afyon maçından sonra açıklama yapan Szalai, “Bu dedikodular hakkında şu anda konuşmak istemiyorum. Ben Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Sadece buna odaklanmış durumdayım“ demişti. Sarı-lacivertliler, yıldız oyuncuyu Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol'den 2 milyon Euro'ya transfer etmişti. Szalai'nin 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

5/6
'2011 SÜPER KUPA FİNALİNİ OYNATIN'

Fenerbahçe, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin “futbolda şike davası“nda verilen beraatleri onamasının ardından ilk adımı attı. Sarı-lacivertli kulüp TFF'ye bir dilekçe göndererek 2011 Süper Kupa Finali'nin oynanması talebinde bulundu. Dilekçede şu ifadeler yer aldı: “2010- 2011 Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe'miz ile aynı sezonun Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş arasında oynanması gereken 2011 Türkiye Süper Kupa karşılaşması, kamuoyunun bildiği gibi hain örgütün tertiplediği sözde dava ve devamında TFF'nin aldığı erteleme kararına istinaden oynanamamıştır. Yargıtay tarafından nihai kararın verilmesiyle birlikte bu maçın bir an önce organize edilmesini istiyoruz.“ Şimdi gözler TFF Yönetim Kurulu'na çevrildi. Yönetim Kurulu, Hukuk Kurulu'ndan alacağı görüş sonrası kararı yönetimde oylamaya sunacak. Toplantı haftaya yapılacak.

6/6
MESUT, BAŞKAN OLUYOR

TFF 2. Lig ekibi Çorum FK'nin başkanı Fatih Özcan geçtiğimiz günlerde Süper Lig'den dünyaca ünlü bir ismin takıma talip olduğunu açıklamıştı. Bu ismin Fenerbahçe'nin 10 numarası Mesut Özil olduğu iddia edildi. Futbolu bıraktıktan sonra başkanlık yapmak isteyen Özil'in, bu konuda araştırma yaptığı öğrenildi.


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.