Fenerbahçe'de 1 numaralı aday
30.12.2021

1/8
Fenerbahçe’nin eski gözdesi yine gündemde. Benfica’da oyuncularla yaşadığı sıkıntı sonrası görevden ayrılan Jorge Jesus’a Brezilya’da Atletico Mineiro talip oldu. Hoca arayışındaki Sarı-Lacivertliler’in de hemen devreye girdiği öğrenildi

2/8
FENERBAHÇE'DE İŞLER DEĞİŞTİ

Slaven Bilic ile yeniden temas kurulurken, teklif götürülen Joachim Löw’den de haber bekleyen Fenerbahçe'de bu ikili, yeni teknik adam konusunda en önemli aday konumundaydı. Ancak önceki gün işler değişti.

3/8
BOŞA ÇIKAR ÇIKMAZ BREZİLYA'DAN TEKLİF

Fenerbahçe’nin eski gözdesi Jorge Jesus, Benfica’da bir süredir oyuncularıyla kriz yaşıyordu. Tecrübeli teknik adamın Pizzi’yi kadro dışı bırakmasının ardından diğer futbolcular ayaklanıp, idmana çıkmayınca kriz iyice büyüdü. Başkan Rui Costa’nın desteğine rağmen Jorge Jesus, görevinden ayrıldı. 67 yaşındaki hoca boşa çıkar çıkmaz ilk teklif Brezilya’dan geldi.

4/8
BREZİLYA'YA DAVET EDİLDİ, F.BAHÇE DEVREYE GİRDİ

Atletico Mineiro’yu 40 yıl sonra şampiyon yapan Cuca, önceki gün ailevi nedenlerden ötürü görevinden ayrılmıştı. Mineiro hemen Jesus için kolları sıvadı. Portekizli teknik adam, görüşme yapmak için Brezilya’ya davet edildi. Jesus’un önümüzdeki hafta bu ülkeye gitmesi beklenirken, Fenerbahçe de devreye girdi.

5/8
TARTIŞILMAYACAK BİR HOCA İSTİYOR

Sarı- Lacivertliler’in de başarılı çalıştırıcıyla ilk teması kurduğu öğrenildi. Artık tribünlerin hedefi haline gelen başkan Ali Koç, tartışılmayacak bir teknik direktör getirmek istiyor.

6/8
İMZA ATTIRMAYA KARARLI

Sezon başında, ‘Bielsa seviyesinde bir hoca’ dedikten sonra Vitor Pereira’yla anlaşan ve tepki çeken Koç, Jorge Jesus’a imza attırmaya kararlı.

7/8
ŞU ANDA YÖNETİMİN 1 NUMARALI ADAYI

Benfica’daki ilk döneminde 9 kupa kazanan, Brezilya’da Flamengo ile kazanılmadık şampiyonluk bırakmayan, oynattığı güzel futbol ve disiplinli yapısıyla bilinen Jorge Jesus’un şu anda yönetimin 1 numaralı teknik adayı konumunda olduğu belirtildi.

8/8
İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Ali Koç’un, başarılı çalıştırıcının Atletico Mineiro yerine Fenerbahçe’yi tercih etmesi için tüm imkanları seferber ettiği kaydedildi. (Fanatik)


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.