Fenerbahçe'de sözleşme krizi! 2 gün kaldı
30.12.2021

1/12
Süper Lig'de üçüncü sırada yer alan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ön eleme oynayacak sarı-lacivertliler, devre arası transfer dönemini verimli geçirmek istiyor. Öte yandan yılbaşı öncesi Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike ortaya çıktı.

2/12
TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Vitor Pereira'nın istifasının ardından yeni teknik direktör konusunda belirsizliğin devam ettiği Fenerbahçe'de görüşmeler sürüyor. Sarı-lacivertli kurmayların, Portekizli çalıştırıcı sonrası her adayın üstünde büyük bir titizlikle çalışma yaptığı belirtildi.

3/12
SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR

Sarı-Lacivertliler’de gündemin 1 numaralı maddesi yeni gelecek teknik adam. Diğer yandan ara transfer döneminde yapılacak takviyeler de merakla bekleniyor. Ancak bir de konuşulmayan ama çok önemli olan bir konu var: Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcular...

4/12
GEÇEN SEZON ÖMER FARUK'U KAYBETTİ

Fenerbahçe, geçen sezon altyapının prensi Ömer Faruk Beyaz’ı kaybetmiş, genç yetenek bedavaya Stuttgart’ın yolunu tutmuştu. Kanarya’da bu sezon sonunda ise önemli isimlerin sözleşmesi sona eriyor.

5/12
BERKE SORU İŞARETİ

Fanatik'in haberine göre; Sarı-lacivertli kulüpte Ferdi Kadıoğlu, Berke Özer, Jose Sosa ve Serdar Aziz’in kontratları bitecek. Bu isimler arasında özellikle Ferdi ve Berke’nin durumu merakla bekleniyor.

6/12
BİR TÜRLÜ ORTA YOL BULUNAMADI

Yönetim, her iki oyuncuyla da yaklaşık 2 ay önce görüşmelere başladı. Aradan geçen süreçte yeni sözleşme için bir türlü orta yol bulunamadı.

7/12
BELDESİZ AYRILABİLİR

Cumartesi gününe kadar anlaşma sağlanamazsa Fenerbahçe’yi yine büyük bir tehlike bekliyor: Bu sezonun en büyük çıkış yapan ismi Ferdi Kadıoğlu ve Altay’ın yokluğunda kaleyi başarıyla koruyan Berke Özer’i bedelsiz bir şekilde kaybetmek...

8/12
AVRUPA KULÜPLERİYLE EL SIKIŞABİLİR

TFF kuralları gereği Ferdi ve Berke, yurt içinden bir takıma imza atamaz. Ancak 1 Ocak Cumartesi’den itibaren iki yıldız da yeni sezondan itibaren geçerli olacak şekilde Avrupa’dan bir kulüple el sıkışabilir.

9/12
ATLETICO MADRID'İN İLGİSİ VAR

Ferdi, Hollanda U21 Takımı’ndaki performansının yanı sıra bu sezon yaptığı çıkışla başta Hollanda ekipleri olmak üzere birçok takımın radarında. Berke de kiralık olarak Westerlo formasını giydiği dönemde aralarında Atletico Madrid’in de olduğu bazı kulüplerin dikkatini çekmişti.

10/12
“ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM“

Afjet Afyonspor maçı sonrası konuşan Berke Özer şu ifadeleri kullandı: “Altay'ın sakatlığına hepimiz çok üzüldük, bu tip durumlarda 2. kaleciler her zaman hazır olmalıdır. Elimden geleni gösterdim. Bu süreçte çok keyif aldım. Kendi çocukluk hayalimi gerçekleştirdim.“

11/12
ALTINTOP'TAN FERDİ AÇIKLAMASI

Milli Takımlardan Sorumlu Türkiye Futbol Federasyonu Yöneticisi Hamit Altıntop geçtiğimiz günlerde Ferdi Kadıoğlu’nun milli takım konusundaki gelişmelerle ilgili olarak şu cevabı verdi: “İsimler üstünden gitmeyi ben çok sevmiyorum. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. İyi bir Türk oyuncuyu takımda görmek istiyorum. Ancak; annesini, babasını, menajerini ikna etmek söz konusu olamaz. Bütün Türk oyunculara ilgi alanımızda olduklarını, biz de oynamasını istediğimizi belirtiyoruz.“

12/12
SERDAR AZİZ KALMAK İSTİYOR

Bu kadar ilginin olduğu bir dönemde genç oyuncuların sözleşmelerinde son 6 aya girilecek olması, büyük endişe yaratıyor. Sözleşmesi bitecek diğer isimlerden Serdar Aziz’in önceliği Fenerbahçe’de kalmak. 36 yaşındaki Sosa’yla ise yolların ayrılması bekleniyor.


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.