'Göreve hazırım' mesajı verdi, Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı! Yeni teknik direktör...
29.12.2021

1/12
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın görevden alınmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olduç Sarı Lacivertli yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Sürpriz isimden 'Göreve hazırım' mesajı geldi. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesinin ayrıntıları... (Milliyet)

2/12
DERBİ SONRASI GÖREVİNE SON VERİLDİ

Fenerbahçe'de ikinci Vitor Pereira dönemi Beşiktaş derbisinin ardından resmen sona erdi. Sarı Lacivertliler Portekizli teknik adamın sözleşmesini feshetti.

3/12
BAŞKAN VE YÖNETİM ARAYIŞLARINI SÜRDÜRÜYOR

Vitor Pereira'nın görevden ayrılmasıyla oluşan teknik direktör boşluğu henüz doldurulamadı. Başkan Ali Koç ve yönetimin yeni teknik direktör için yoğun çalışma yürüttüğü öğrenildi.

4/12
LİGİN İKİNCİ YARISI BAŞLAYACAK

arı-lacivertli kulüp artık zamanla yarışıyor. Zira ligin ikinci yarısında ilk hafta maçı 10 Ocak Pazartesi günü Adana Demirspor’la oynanacak. O nedenle yeni gelecek hocanın takımı tanıması, oyuncuları tanıması, eğer yabancı hoca olacaksa ligi ve rakipleri tanıması zaman alacak. Bu nedenle kısa bir sürede karar alınması gerekecek. Bu arada Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı.

5/12
İSMAİL KARTAL GÖREVE HAZIR

Fenerbahçe’de teknik direktör çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler bir an evvel yeni hocasını belirlemeyi istiyor. Yabancı arayışı olsa da teknik direktör İsmail Kartal’ın göreve hazır olması herkesi rahatlatıyor.

6/12
YABANCI ARAYIŞI VAR

Şu anda ligde lider Trabzonspor’un 14, ikinci sıradaki Konyaspor’un da 7 puan gerisinde olan sarı-lacivertliler kritik bir süreçten geçiyor.Sezon ortası da olduğu için bilhassa yabancı teknik direktör bulmak kolay olmuyor. Fakat çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

7/12
KARTAL'DAN 'GÖREVE HAZIRIM' MESAJI

Burada Fenerbahçe’nin elini güçlendiren ve en büyük desteği veren İsmail Kartal oldu. Sarı-lacivertli kulüple yapılan görüşmede göreve hazır olduğunu kaydeden Kartal, hiçbir şart ve koşul öne sürmeden takımın başına geçebileceğini iletti. Hatta tecrübeli çalıştırıcının, Joachim Löw’le oluşacak bir çalışma ortamında yer almaya da sıcak baktığı ve zorluk çıkarmayacağı kaydedildi.

8/12
GÖREV BEKLİYOR

Ne sözleşme süresi ne de maddi konularda herhangi bir sıkıntısı ya da şartı olmayan 60 yaşındaki İsmail Kartal’ın her zaman hazır olarak beklediğini ilettiği vurgulandı.

9/12
DAHA ÖNCE FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRMIŞTI

Bu durum başta Başkan Ali Koç ve yönetimin de takdirini topladı. İsmail Kartal’ın daha önce 2010-14 arası yardımcı antrenörlük yapması, 2014-15 sezonunda teknik direktör olması ve camiayı çok tanıması da önemli artıları olarak dikkat çekiyor.

10/12
KULÜP TARİHİNE GEÇTİ

İsmail Kartal, Fenerbahçe tarihinde önemli bir yere sahip. 1982-1992 arası 10 yıl sarı-lacivertli formayı giyen Kartal, 235 maçta 15 gol attı.

11/12
LÖW'LE DE ÇALIŞTI

Daha sonra 1996-1999 arası Fenerbahçe’de yardımcı hocalık yapan ve hatta Löw’le çalışan tecrübeli hoca, 2003-04’te de altyapıda görev aldı ve PAF takımıyla başarılar kazandı.

12/12
KOCAMAN VE YANAL'IN YARDIMCILIĞINI YAPTI

2010-14 arası Aykut Kocaman ve Ersun Yanal’ın yardımcısı olan İsmail Kartal, 2014-15’te de teknik direktörlük yaptı. Fenerbahçe’nin son kupası olan TFF Süper Kupası da Kartal’ın yönetiminde geldi.


İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.