Acun Ilıcalı'dan ortalığı sallayacak golcü transferi! Süper Lig devleri...
27.12.2021

1/11
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın almak için gün sayıyor. Hull'un yerel medyasının yaptığı habere göre Ilıcalı büyük ses getirecek bir transfer peşinde...

2/11
TRANSFERLER ARKA ARKAYA GELECEK

İngiltere'de Premier Lig'in ardından ikinci lig olan Championship'te mücadele eden Hull City'nin, yönetiminin Ilıcalı'ya geçmesiyle transferlerin arka arkaya gelmesi bekleniyor.

3/11
GOLCÜ SÜRPRİZİ

52 yaşındaki medya patronunun Süper Lig devlerinin de peşinde olduğu golcü yıldız için transfer girişimlerine başladığı iddia edildi.

4/11
'ILICALI, MURİQİ'Yİ İSTİYOR'

Hull Daily Mail'in haberine göre kulübün yeni patronu Acun Ilıcalı, Ocak transfer döneminde Kosovalı golcü Vedat Muriqi'yi kadrosuna katmak istiyor.

5/11
TRANSFER DÖNEMİ BAŞLIYOR

Acun Ilıcalı, Grant McCann yönetimindeki Hull City'nin kadrosunu önümüzdeki hafta açılacak transfer döneminde mümkün olduğunca güçlendirmek istiyor.

6/11
EN AZ GOL ATAN 3. TAKIM

Gol konusunda büyük sorun yaşayan Hull, şimdiye kadar sadece 20 gol atarak Championship'te en az gol atan 3. takım konumunda yer alıyor.

7/11
G.SARAY İLE F.BAHÇE DE DEVREDE

27 yaşındaki golcü oyuncu Vedat Muriqi'yi kadrosuna katarak bu sorunu çözmek isteyen Ilıcalı'nın önünde Fenerbahçe ve Galatasaray gibi rakipler bulunuyor.

8/11
G.SARAY BÜYÜK ENGEL

Habere göre Ilıcalı'nın Vedat transferindeki en büyük engel, Ocak ayında golcü transfer etmesine kesin gözüyle bakılan Galatasaray olarak ifade edildi.

9/11
DİĞER SORUN BONSERVİS

Vedat Muriqi'nin de İngiltere'de forma giymeye sıcak baktığı belirtilirken transferde bir diğer büyük sorun bonservis bedeli olarak görülüyor.

10/11
LAZİO İYİ BİR GELİR BEKLİYOR

Lazio, 17.5 milyon euroya Fenerbahçe'den transfer ettiği Vedat Muriqi'den kesinlikle iyi bir bonservis getirisi bekliyor.

11/11
TÜM ŞARTLARI ZORLAYACAK

Haberde, Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe döneminden beri yakından tanıdığı Vedat Muriqi'nin transferi için tüm şartları zorlayacağı fakat Lazio'yu ikna etmenin kolay olmayacağı ifade edildi.


Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.