Kadıköy'de bir kez daha istifa sesleri yükseldi!
26.12.2021

1/6
Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Karşılaşma öncesi ve maçın başlama anından itibaren Fenerbahçeli taraftarlar, kendi futbolcularını protesto etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, ayrıca başkan Ali Koç ve yönetimi de istifaya davet etti.

2/6
Fenerbahçe taraftarı, Yeni Malatyaspor maçı öncesi ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcuları protesto etti. Bu sırada statta yüksek sesle müzik çalındı. Daha sonra taraftarlar futbolcuları tribüne çağırdı, futbolcular da tribünlere giderek, taraftarları alkışladı.

3/6
Bu sırada bazı taraftarlar ıslıklarla protesto ederken, bazıları ise alkışladı. Sarı lacivertli taraftarlar karşılaşmadan yarım saat öncesinde statta 'Formayı çıkarın, çıplak oynayın' şeklinde tezahüratlarda bulunarak, takıma tepki gösterdi.

4/6
Ayrıca Sarı-lacivertli taraftarların bir bölümü, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında yaptıkları tezahüratlarla tepki gösterdikleri başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti.

5/6
Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma için tribündeki yerlerini alan taraftarlar, futbol takımının yaşadığı kötü gidiş nedeniyle başkan Ali Koç ve yönetime tepkisini dile getirdi.

6/6
Fenerbahçe taraftarı, “Ali Koç istifa“ ve “Yönetim istifa“ şeklinde tezahüratlarda bulundu.


Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.