Allahyar Fenerbahçe'ye gelmeden, gidiyor! İşte yeni takımı
26.12.2021

1/8
Fenerbahçe'den kiralık olarak gittiği Ukrayna ekibi Zorya'da harika bir sezon geçiren ve kiralık sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan Allahyar Sayyadmanesh ile ilgili sıcak gelişme yaşandı. Avrupa'nın köklü kulübünün İranlı golcü için devreye girdiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Fenerbahçe yönetiminin 2019-2020 sezonunda Esteghlal'den kadrosuna kattığı Allahyar Sayyadmanesh'i ilk önce İstanbulspor ardından da Zorya Luhansk'a kiraladı. Genç futbolcunun geçtiğimiz sezon başından beri devam eden anlaşması 31 Aralık'ta sona erecek.

2/8
13 GOLE KATKI YAPTI

Ukrayna'ya kiralık olarak giden İranlı golcü, Zorya formasıyla gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. 20 yaşındaki oyuncu 24 maçta 9 gol, 4 asistle oynadı.

3/8
'KARİYERİMİN EN İYİ AŞAMASI'

Ukrayna basınına açıklamalarda bulunan Allahyar Sayyadmanesh, “Zorya'nın şu ana kadar kariyerimin en iyi aşaması olduğunu düşünüyorum. Çok şey başarıldı ve ilerleme kaydedildi. Bu kulüpte benim için her şey yolunda gitti. Buraya geldiğimde kendi kişisel amaçlarım ve hedeflerim vardı. Onlara ulaştığım için mutluyum. Bu dönem çok hoş anılar bırakacak“ ifadelerini kullandı.

4/8
SÜRPRİZ TAKIM DEVREYE GİRDİ

Zorya ile olan kiralık sözleşmesi bitmek üzere olan İranlı oyuncunun Fenerbahçe'ye dönmesi beklenirken, sürpriz bir takım devreye girdi.

5/8
ANDERLECHT KANCA ATTI

Belçika'nın en büyük ve en köklü kulübü olarak kabul edilen Anderlecht'in Sayyadmanesh'e kanca attığı ileri sürüldü.

6/8
BELÇİKA BASINI DUYURDU

Fotomaç'ın Belçika basınından derlediği habere göre; Belçika liginde 20 hafta sonunda liderin 11 puan gerisinde 5. sırada yer alan Anderlecht gözünü Allahyar'a dikti. Mor-beyazlıların, kış transfer döneminde İranlı futbolcuyu Fenerbahçe'den transfer ederek sözleşme imzalatacağı belirtildi.

7/8
750 BİN EUROYA F.BAHÇE'YE TRANSFER OLDU

2019-20 sezonunun başında İran'dan Fenerbahçe'ye 750 bin euroluk bedelle transfer olan Allahyar Sayyadmanesh, hazırlık maçlarında forma giydikten sonra İstanbulspor'a kiralanmıştı. 3 aylık bir sürenin ardından İstanbulspor'dan da ayrılan Allahyar, daha sonra kiralık olarak Zorya'nın yolunu tutmuştu.

8/8
SATIN ALMA OPSİYONUNU KULLANMADILAR

Ukrayna'da gösterdiği performansla adından söz ettiren 21 yaşındaki golcü, Dinamo Kiev ve Shakhtar Donetsk gibi takımların da ilgisini çekmişti. 3.5 milyon euroluk satın alma bedeli olan Allahyar, bu opsiyon kullanılmadığı için Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlanıyordu.


Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.