Aaron Boupendza bombası! Koptu geliyor
25.12.2021

1/13
Hatayspor'da gösterdiği performansla Süper Lig'e damgasını vuran ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza Katar’ın Al-Arabi takımına transfer olmuştu. Yeni takımında işleri istediği gibi gitmeyen Gabonlu golcü için Süper Lig devi harekete geçti. İşte olay transfer gelişmesinde son detaylar...

SÜPER LİG'E DAMGASINI VURDU

Atakaş Hatayspor'un eski yıldızı Aaron Boupendza önceki sezon Süper Lig'e tam anlamıyla damgasını vurmuş ve ligi gol kralı olarak tamamlamıştı.

2/13
4 MİLYON EUROYA KATAR'A GİTTİ

Gabonlu golcü, ligde 36 maçta attığı 22 golle kral olduktan sonra Süper Lig ekiplerinin tekliflerine rağmen sezon başında 4 milyon Euro’ya Katar’ın Al-Arabi takımına transfer olmuştu.

3/13
AYRILMAYI DÜŞÜNÜYOR

Ancak Katar'daki yeni takımı Al-Arabi'de forma giyen Boupendza burada şimdiye karar aradığını bulamadı. Bu nedenle başarılı futbolcu Katar'dan ayrılmayı düşünüyor.

4/13
FENERBAHÇE İSTEMİŞTİ

Bu gelişmelerden sonra Süper Lig ekibi yıldız oyuncu için harekete geçti. Yıldız futbolcu, geçen sezonun devre arasında da Fenerbahçe tarafından istenmiş ancak Hatayspor bırakmamıştı.

5/13
TEKRAR F.BAHÇE'NİN RADARINDA

Sarı-lacivertli yönetim, takıma gelir gelmez katkı verecek nokta atışı transferler yapmak istiyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'de radara giren son ismin Aaron Boupendza olduğu öğrenildi.

6/13
SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALIK

Sarı-Lacivertliler, hem kanatlarda hem de forvette oynayabilen 25 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor.

7/13
DÖNMEYİ ÇOK İSTİYOR

Aaron Boupendza’nın, kariyerinin en büyük patlamasını yaptığı Türkiye’ye dönmeyi çok istediği kaydedildi. Fenerbahçe, ligden başka talipleri çıkmadan devreye girip bu işi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

8/13
VEDAT MURİÇ DE LİSTEDE

Vedat Muriç de Fenerbahçe’nin sezon başında gündemine gelen bir isimdi. Ancak Lazio, Kosovalı forveti takımda tutup, Felipe Caicedo’yu yollayamı tercih edince transfer yattı. İtalyanlar, geçen sezon olduğu gibi bu sezonun ilk yarısında da büyük hayal kırıklığı yaratan Muriç’ten ümidi kesti.

9/13
İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Onun yerine birini almak için çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertliler de Serdar Dursun ve Mergim Berisha’nın gol yollarında bekleneni verememesi nedeniyle Muriç’i yeniden gündemine aldı. Yıldız futbolcu, İtalya’da lige 1 hafta ara verilmesini fırsat bilerek tatil için önceki gün İstanbul’a gelmişti.

10/13
SICAK BAKIYOR

Bu sayede 27 yaşındaki oyuncuyla ilk görüşme yüz yüze yapılacak. Golcü futbolcu ve eşi Edibe Muriç, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler, Muriç ile el sıkışır sıkışmaz Lazio’yla temaslara başlayacak.

11/13
ÖNCELİĞİ FENERBAHÇE

Yönetim, İtalyan ekibini zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama formülüne ikna etmeye çalışacak. Yıldız futbolcunun adı Galatasaray ile de anılıyor ancak Muriç’in önceliği, eski takımı Fenerbahçe’ye dönmek.

12/13
BİLİC'TE SONA DOĞRU

Vitor Pereira’nın ayrılığının kesinleşmesinin ardından gözler yeni gelecek teknik adama çevrildi. Yönetim, bir süredir Slaven Bilic ile görüşme halindeydi. Sezon başında prensip anlaşmasına varılmasına rağmen kulübü Beijing Guoan izin vermeyince, Hırvat teknik adam gelememişti.

13/13
LÖW OLUMSUZ CEVAP VERİRSE...

Öncelik olarak Joachim Löw'ü belirleyen Fenerbahçe, ünlü teknik adamdan olumsuz bir geri dönüş yaparsa Slaven Bilic tek alternatif olacak. Çin’de sezon 3 Ocak’ta tamamlanacak. Bilic de kulübünden ayrılacak. Fenerbahçe ile 53 yaşındaki çalıştııcı arasında yapılan görüşmelerin ardından her konuda el sıkışıldı.


Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.