Fenerbahçe'de Ali Koç tartışması!
24.12.2021

1/5
Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile giren Fenerbahçe daha ocak ayını görmeden zirvenin 16 puan gerisine düştü. Son 10 lig maçında sadece 2 galibiyet alınması (G.Saray-Ç. Rize) Başkan Ali Koç'a olan eleştirinin dozunun her hafta biraz daha artmasına neden oldu.

2/5
SEÇİM BASKISI ARTTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Vitor Pereira'nın sonunu hazırlayan sürecin ardından 60 dakika 9 kişi oynayan Karagümrük ile berabere kalınması ise Ali Koç üzerindeki seçim baskısını artırdı.

3/5
EN KÖTÜ İKİNCİ SEZONU

Fenerbahçe başkanlığında 4. sezonunu yaşayan Koç, ilk 18 maçlar itibariyle en kötü 2.dönemini yaşıyor. Başkanlığının ilk döneminde 18 maçta 17 puan alan Fenerbahçe, bu sezon 29 puan topladı ve Koç'a en kötü ikinci sezonunu yaşattı.

4/5
BAŞKANLIK KULİSLERİ BAŞLADI

Taraftar sosyal medyada olağanüstü kongre kararı alınması için yönetime baskı yapıyor. Camiada ise Başkan Ali Koç'un ardından başkanlık için kulis çalışmaları sürüyor. Sadettin Saran, adaylığını resmen açıklarken, perde arkasında hazırlık yapan en az 2 cephenin bulunduğu biliniyor.

5/5
“BAŞARISIZ BIRAKMAK İSTEMİYOR“

Yönetimin gündeminde henüz seçim yok. Ancak camianın önde gelenleri “Ali Koç çok üzgün. Başarısız bırakmak istemiyor. Ancak böyle giderse taraftarın gözünde daha fazla yıpranmamak adına sezon sonu seçim kararı alabilir“ yorumları yapıyor.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.