Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu! Görüşmeler başladı, yardımcısı bile belli oldu
22.12.2021

1/12
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası yeni teknik direktör arayışları devam ederken gündeme flaş bir isim girdi. Görüşmeler başladı ve yeni teknik direktörün yardımcısı da ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

2/12
PEREIRA DÖNEMİ SONA ERDİ

Fenerbahçe'de ikinci Vitor Pereira dönemi de sona erdi. Sarı Lacivertliler, Beşiktaş derbisinin ardından Portekizli teknik adamın görevine son verildiğni açıkladı ve yeni teknik direktör arayışları hız kazandı.

3/12
HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Ali Koç başkanlığındaki yönetim kurulu takımı hiç tartışılmayacak bir isme emanet etme konusunda fikir birliğine varırken gündeme flaş bir isim girdi. Görüşmeler başlarken yeni teknik direktörün yardımcısı da belli oldu.

4/12
İSPANYA'DA OLAY LOW İDDİASI: 'GÖRÜŞMELER BAŞLADI'

İspanya'dan AS'ın iddiasına göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç takımın başına Alman teknik adam Joachim Löw'ü getirmeyi planlıyor. Koç'un Alman teknik adamla görüşmelere başladığı ifade edildi.

5/12
TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR

Almanya'da Freiburg'da yaşamını sürdüren ve Almanya Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra henüz takım çalıştırmayan Löw'ün de yakın çevresine kulüp takımı çalıştırmak istediği aktarıldı.

6/12
ÖZİL İLE ARASINDA ÖZEL BİR BAĞ VAR

AS'ta yer alan haberin detayında Mesut Özil'in de Löw ismine oldukça sıcak baktığı vurgulanırken Alman teknik admaın Özil ile arasında özel bir bağın olduğuna dikkat çekildi.

7/12
'İSMAİL KARTAL YARDIMCISI OLACAK!'

Joachim Löw için görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe, İsmail Kartal'ı ada Alman teknik adamın yardımcılığına getirmeyi planlıyor. İsmail Kartal'ın da bu öneriye sıcak batığı ifade edildi.

8/12
ALİ KOÇ, LOW İSMİNDE ISRARCI

Fenerbahçe'ye başkan olarak seçildiği 2018-2019 sezonundan bugüne kadar beklenen başarıyı elde edemeyen ve şimdiye kadar 8 teknik direktör değişikliğine giden Ali Koç'un Löw isminin tartışılmayacağını düşünerek Alman teknik adamla görüşmelerini ilerletti.

9/12
ÖZİL FAKTÖRÜYLE SICAK BAKIYOR

Almanya Milli Takımı'ndan ayrılıkdtan sonra kulüp takımı çalıştırmayı reddeden ve gelen teklifleri geri çeviren Joachim Löw'ün Mesut Özil faktörüyle Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ifade edildi.

10/12
KENAN KOÇAK DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Fenerbahçe'de Joachim Löw ve İsmail Kartal'ın dışında A Milli Takım'da yardımcı antrenörlük görevi yapan Kenan Koçak ismi de gündeme geldi. Hamit Altıntop ve Kenan Koçak'tan üst üste Fenerbahçe açıklamaları geldi.

11/12
ALTINTOP KAPILARI KAPATTI

Lig Radyo'ya konuşan Hamit Altıntop, “Kenan Koçak'ı Fenerbahçe'ye verme niyetimiz yok. Bu konu, kapansın lütfen“ açıklamasında bulundu. Hamit Altıntop'un ardından Kenan Koçak'tan da açıklama geldi.

12/12
KENAN KOÇAK'TAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Fanatik'e konuşan Kenan Koçak, “Ali Koç'un Fenerbahçe maçında hem hocamız Kuntz hem de benim yanıma gelmesi gayet normal, bizim Milli Takımlar için bir hedefimiz var ona konsantreyiz. Şimdi de Adana Demirspor - Galatasaray maçı için Adana’ya gidiyorum. Açıklama yapmam doğru olmaz, gereken açıklamayı TFF yapacak.“ dedi.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.