Vitor Pereira sürprizi! Fenerbahçe ile yollarını ayırır ayırmaz yeni takımı...
21.12.2021

1/9
Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi sona erdi. Fenerbahçe ile yollarını ayıran Vitor Periera'nın yeni adresi netleşmeye başladı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

2/9
YOLLAR RESMEN AYRILDI

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollar ayrıldı. İkinci kez sarı-lacivertlilerin başına geçen Portekizli Teknik Adam, Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor'a karşı alınan 2-1'lik yenilginin ardından gönderilmesi gündeme gelmiş, 10. haftada Alanyaspor ve 11. haftada Konyaspor karşısında alınan 2-1'lik yenilgilerin ardından Fenerbahçe taraftarı tarafından istifaya davet edilmişti. Fenerbahçe ile 25 resmi maça çıkan Pereira, 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.

3/9
BEKLENEN BAŞARIYI ELDE EDEMEDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, göreve geldiği 2018 yılından bu yana 8 teknik adam ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu 15, Erwin Koeman 9, Ersun Yanal 54, Zeki Murat Göle 2, Tahir Karapınar 9, Erol Bulut 34, Emre Belözoğlu 10 ve Vitor Pereira 25 müsabakada sahada yer alırken, bu isimlerin hepsiyle beklenen başarıya ulaşılamadı.

4/9
F.BAHÇE'DEN AYRILIR AYRILMAZ YENİ ADRESİ...

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Portekizli teknik adam Vitor Pereira için flaş bir iddia ortaya atıldı. Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz yeni adresinin netleştiği vurgulandı.

5/9
ADIM ADIM FLAMENGO'YA...

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Vitor Pereira'nın adım adım Flamengo'ya imza atmaya yaklaştığı iddia ediliyor.

6/9
EN YAKIN ADAY VITOR PEREIRA

Portekiz basını, Flamengo'nun teknik direktörlük koltuğu için aday gösterilen isimler arasında bulunan Vitor Pereira'nın en yakın aday olduğunu yazdı.

7/9
PEREIRA BOŞA ÇIKAR ÇIKMAZ DİĞER ADAYLARIN ŞANSI AZALDI

Daha önce Jorge Jesus, Carlos Carvalhal ve Paulo Sousa'nın isimleri Flamengo ile anılmıştı ancak bu üç ismin de Vitor Pereira'nın boşa çıkmasıyla ihtimal dışı kaldığı aktarıldı.

8/9
25 MAÇTA 1.6 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

Fenerbahçe'ye geldiği ikinci döneminde 25 maça takımın başında çıkan Pereira, 1.6 puan ortalaması yakaladı.

9/9
İŞTE PEREIRA'NIN KARİYERİ

Portekizli teknik adam kariyerine Porto'da başladıktan sonra sırasıyla Al-Ahli, Olympiakos, Fenerbahçe, 1860 Münih ve Shanghai SIPG'yi çalıştırmıştı.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.