Brezilya basını yazdı... Fenerbahçe'ye transferde sürpriz rakip!
21.12.2021

1/6
Fenerbahçe'nin sezon başından bu yana transfer listesinde yer alan Arjantinli sağ bek Fabricio Bustos'ta flaş bir gelişme yaşandı. Brezilya basını, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuya sürpriz bir talibin çıktığını duyurdu. İşte detaylar...

2/6
Kadrosuna bir sağ bek takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, sezon başında Arjantinli futbolcu Fabricio Bustos'u gündemine alırken, transfer son anda gerçekleşmemişti. Bustos'un kulübü Independiente, sarı-lacivertlilerin teklifine ret yanıtı vermişti.

3/6
Fenerbahçe'nin ocak ayında transferi için yeniden harekete geçmeyi düşündüğü 25 yaşındaki futbolcuya sürpriz bir talip çıktı. Brezilya basını, Internacional kulübünün Bustos'u gündemine aldığını duyurdu.

4/6
gauchazh.clicrbs.com'da yer alan haberde; kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran 2022'de bitecek Bustos'u bedelsiz olarak kadrosuna katmak isteyen Internaconal'in ocak ayında resmi temaslara başlayacağı belirtildi.

5/6
Haberde ayrıca, Bustos'la Flamengo ve Santos'un da ilgilendiği ancak Independiente'nin oyuncusunu bırakmadığına yer verilirken, sezon başında ise Fenerbahçe'nin teklifte bulunduğu hatırlatıldı.

6/6
Sağ bekte Heitor'dan başka alternatifi bulunmayan Brezilya ekibinin, Bustos transferi için ısrarcı olabileceği belirtildi. Fabricio Bustos bu sezon 23 lig maçında forma giyerken, 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.