Önder Özen: "Fenerbahçe bu sezon hiç yapamadı"
20.12.2021

1/10
Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın 2-2 berabere kaldığı derbiyi Önder Özen değerlendirdi. İşte o sözler...

2/10
BU CESARETİ GÖSTERDİ

5 ayrı skor oynandı bugün maçta. Bu 5 ayrı skorun tamamınsa Beşiktaş, deplasmanda olmasına rağmen, eksik oyuncuları olmasına rağmen hem oyunu hem skoru istedi. Bunu gördüm. İkisini birden istemek Kadıköy'de kolay değildir. Bu cesareti Önder Hoca gösterdi.

3/10
MİSYONU BUDUR DEDİ

Kulüplerin misyonu vardır. Kulübün içinden çıkan insanlar bunu daha iyi bilir. Beşiktaş'ın Türk futbolundaki misyonunun ne olduğunu bilen bir teknik adam Önder Hoca. Ama doğru, ama yanlış bugün bunu göstermeye çalıştı. Beşiktaş, hem topu, hem sahayı, hem skoru istedi. Beşiktaş'ın misyonu budur diyen bir Önder Karaveli vardı.

4/10
UMURUNDA OLMADI

Fenerbahçe'nin de bir misyonu vardır. 5 ayrı skor oynandı sayın Vitor Pereira'nın 65. dakikaya kadar hiçbir tepkisi oluşmadı. 2 defa öne geçti, 2 defa yakalandı. Vitor Pereira, skorda yakalanana kadar yerinden kalkmadı, umurunda olmadı. Tepki göstermedi.

5/10
BEŞİKTAŞ OYUNU İSTEDİ

Fenerbahçe Futbol Takımı, 100 dakika kadar oynanan bu derbide 259 tane başarılı pas yaptı. Beşiktaş ise 390 pas yaptı. Çok mu, değil. Beşiktaş standartlarının altında ama deplasmanda yaptı bunu. Kadıköy'de 50 bin kişinin önünde. Beşiktaş'ın oyunu istediği buradan belliydi.

6/10
65'TEN SONRA DEĞİŞTİ

61. dakikada kadar Fenerbahçe'nin orta sahası Crespo 31 kez topla buluşmuştu. Beşiktaş'ın orta sahaları ise Pjanic 44, Josef ise 68. 65. dakikada ise işler değişti, Fenerbahçe'de Mert Hakan oyuna girdi, dinamizdir. İrfan Can girdi, akıldır, tekniktir, orta sahadır. Bölüm bölüm üstünlüğü aldı ondan sonra Fenerbahçe.

7/10
BU SEZON YAKLAŞAMADI

Beşiktaş, kendi tarihsel kimliği ile oynadı. Fenerbahçe ise bu sezon kendi tarihsel kimliğine hiçbir zaman yaklaşmadı. Bu maçlardan birini oynadı yine Fenerbahçe.

8/10
TARAFTAR İÇİNE SİNDİRİR

Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş'a karşı kaybedebilir de ama Fenerbahçe gibi oynamıştır. Kendi tarihsel kimliğiyle oynamıştır. Taraftarlar da bunu içine sindirir.

9/10
MEMNUNİYETSİZLİK

Fenerbahçe 2-1 öndeyken Fenerbahçeli taraftarlar oyuna teknik bir müdahalede bulundu. Şunlar dışarı, bunlar içeri diye... Bunlar memnuyetsizliktir.

10/10
TARAFTARI KANDIRAMAZSINIZ

Spor yazarlarını etkilyebilirsiniz, yorumcuları etkileyibilirsiniz ancak taraftarı kolay kolay kandıramazsınız. Ben tribüne gelen insanlardan bahsediyorum. Vitor Pereira, onları kandıramaz kolay kolay.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.