Vakıfbank maçı sonrası İtalya'dan flaş Egonu iddiası! Fenerbahçe...
20.12.2021

1/11
FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank, Imoco Conegliano'yu 3-2 mağlup ederek 4'üncü kez dünya şampiyonu oldu. Maçın ardından İtalyan basını dünyaca ünlü yıldız Egonu hakkında flaş bir iddiada bulundu. İşte detaylar...

2/11
AVRUPA BASININDA GENİŞ YANKI BULDU

Vakıfbank 4. kez Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Vakıfbank'ın Imoco Conegliano'yu 3-2 mağlup ettiği karşılaşma özellikle İtalyan ve Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.

3/11
LA GAZZETTA DELLO SPORT: 'CONEGLIANO TAHTTAN İNDİ'

İtalya'nın en önemli spor sitelerinden La Gazzetta dello Sport, Vakıfbank'ın tarihi zaferini “Conegliano tahttan indi, Dünya Kupası, İstanbul'da kaldı“ başlığıyla okuyucularına aktardı. Haberin detayında ise Egonu'nun çabasının yetmediği ve Guidetti'nin müthiş bir hikaye daha yazdığı vurgulandı.

4/11
CORRIERE DELLO SPORT: 'CONEGLIANO, VAKIFBANK'A TESLİM OLDU'

Corriere dello Sport ise “Conegliano finalde Vakıfbank'a teslim oldu“ başlığını kullandı. Haberde Egonu'nun 35 sayısının galibiyet için yetmediği; Vakıfbank'ın Conegliano'dan intikamını aldığı belirtildi.

5/11
CORRIERE DELLA SERA'DAN EGONU İDDİASI!

Corriere della Sera sitesi ise Paola Egonu'nun Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndan sonrası Vakıfbank'ın Türkiye'deki ezeli rakibine geçip geçmeyeceğine karar vermesi gerektiğinin altı çizildi.

6/11
'F.BAHÇE'YE TRANSFERİ İÇİN KARAR VERECEK'

Bilindiği üzere Fenerbahçe, Paola Egonu ile yakından ilgilenmiş fakat mali sebepler yüzünden transfer gerçekleşmemişti. Corriere della Sera'nın iddiasına göre Egonu'nun Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın ardından Fenerbahçe'ye transferi için kararını vermesi bekleniyor.

7/11
ALİ KOÇ, EGONU İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Egonu hakkında açıklamalarda bulunmuş ve “Egonu hakkında bir değerlendirmemiz olmuştu geçen sezon. Bu sezon ise yok. Ekonomik şartlardan dolayı pek mümkün değil. Ama şunu da hatırlatmak istiyorum. Türkiye'nin büyük kulüpleri, herhangi bir branşta yarıştıkları zaman o branşın kalkınmaması söz konusu değildir. Ancak bizler, içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar, özellikle futboldan kaynaklanan sıkıntılar. Amatör branşlarda manevra alanımızı ciddi anlamda daralttı.“ ifadelerini kullanmıştı.

8/11
CORRIERE DEL VENETO: 'VAKIFBANK İNTİKAMINI ALDI'

Corriere del Veneto sitesi Vakıfbank-Imoco Conegliano karşılaşmasına geniş yer ayırırken İtalyan temsilcisinin 'şampiyonluk asası'nı İstanbul'da Vakıfbank'a teslim ettiği belirtildi. Haberin detayında “İki saatlik harika voleybolun ardından Vakıfbank, Imoco Conegliano'dan intikamını aldı.“ ifadeleri kullanıldı. Imoco'nun Isabelle Haak'ı durdurmakta oldukça zorlandığı ve Egonu'nun 35 sayısının galibiyet için yeterli olmadığı vurgulandı.

9/11
LA STAMPA: 'EGONU YETMEDİ, İSTANBUL KAZANDI'

La Stampa sitesi “Egonu yetmedi İstanbul kazandı“ başlığını kullandı. Haberde Vakıfbank'ın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti'nin yeni bir zafere imzasını attığı ifade edildi. La Stampa ayrıca Vakıfbank ve Imoco Conegliano takımlarını “Dünyanın en güçlü iki takımının karşı karşıya geldiği maç“ olarak yorumladı.

10/11
SKY SPORT ITALIA: 'CONEGLIANO'NUN HAYALLERİ İSTANBUL'DA SONA ERDİ'

Sky Sports Italia, “Vakıfbank, finalde Conegliano'yu 3-2 yendi“ başlığını kullandı. Haberde “Conegliano'nun Dünya Kupası'nda 2019'daki zaferini tekrarlama hayali İstanbul'da sona erdi.“ ifadeleri kullanıldı. Haberde ayrıca “Paola Egonu ve arkadaşları, İstanbul'un burukluğunu unutup başka hedeflere odaklanacaklar.“ denildi.

11/11
TUTTOSPORT: 'EGONU'YA TÜRK DUVARI'

Tuttosport, Vakıfbank-Imoco Conegliano finalinin ardından “Vakıfbank şampiyon Conegliano nakavt“ başlığını kullandı. Haberin detayında Vakıfbank'ın Imoco'dan intikamını aldığı ve Egonu'nun çabasının yetersiz kaldığı vurgulandı. Ayrıca Vakıfbank'ın Egonu'ya duvar ördüğü belirtildi.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.