Brezilya basınından olay Vitor Pereira iddiası! Beşiktaş derbisi...
19.12.2021

1/5
Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Maç eksiğiyle zirvenin 15 puan gerisine düşen sarı-lacivertlilerde bu karşılaşma, teknik direktör Vitor Pereira için de büyük önem taşıyor.

2/5
İsmi son dönemde Flamengo ile anılan Pereira hakkında Brezilya basınından flaş bir iddia geldi. somosfanaticos.fans'ta yer alan haberde, Beşiktaş derbisinin Portekizli teknik adamın son şansı olduğuna vurgu yapıldı.

3/5
53 yaşındaki teknik adamın Türkiye'de çalkantılı bir dönem geçirdiği ve oyuncularla arasında da sorunlar olduğu belirtildi. Bu doğrultuda Beşiktaş derbisinin Pereira için son derece kritik bir önem taşıdığı ve olası bir yenilgi halinde tecrübeli teknik direktörün Fenerbahçe'den kovulabileceği kaydedildi.

4/5
Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılması halinde ise Brezilye Serie A ekibi Flamengo'nun Portekizli teknik adam için devreye gireceği öne sürüldü. Flamengo'nun, teknik direktör adayları arasında yer alan Pereira'ya resmi bir teklifte bulunmasının an meselesi olduğu ifade edildi.

5/5
Flamengo'nun Pereira dışındaki diğer teknik direktör adaylarının ise Jorge Jesus, Carlos Carvalhal, Paulo Souza, Paulo Fonseca ve Ernesto Valverde olduğu belirtildi.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.