Ali Koç 20 milyon euro'dan aşağı bırakmam demişti! Taraftarların sevgilisine Napoli kancası
18.12.2021

1/12
Fenerbahçe'nin 2 milyon euro'ya satın aldığı yıldız futbolcunun piyasa değerini 20 milyon euro'lara kadar çıkarması camiada memnuniyetle karşılandı. Chelsea'nin yoklama çektiği tecrübeli oyuncu için Napoli'nin de devreye girmesi Ali Koç'un elini güçlendirdi.

Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisi öncesi kötü haber geldi. Antrenmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu, en az 5-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Yan bağlarında yırtık şüphesi olan genç oyuncunun son durumu MR sonucuna göre netlik kazanacak.

2/12
Fenerbahçe Kulübü, dünkü idmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu'nun durumu ile ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

3/12
“Oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu'nun bugün çekilen uyluk MR'ında sol bacak üst arka adalede kas-tendon bileşkesine yakın grade 1-2 arası zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.“

4/12
Bu arada 1,5 ay önce omzundan ameliyat edilen kaleci Altay Bayındır ise saha çalışmalarına başladı.

5/12
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Altay'ın yapılan son kontroller neticesinde antrenmandaki egzersiz hareketlerini tam kapasiteyle yapabileceğinin belirlendiği vurgulandı.

6/12
Saha çalışmalarına başlayan genç file bekçisinin ileriki günlerde kademeli olarak takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

7/12
Altay Bayındır, ekim ayı sonunda Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynanan İttifak Holding Konyaspor müsabakasında omzu kırıldığı için ameliyat edilmişti.

8/12
FENERBAHÇE'DE SZALAİ GELİŞMESİ

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Attila Szalai'nin talipleri artıyor. Birçok Avrupa ekibinin radarında bulunan Macar stopere İtalya Serie A'dan Napoli kanca attı.

9/12
CalcioNapoli24'ün haberine göre; Eljif Elmas'ın transfer sürecinde Fenerbahçe ile iyi ilişkiler kuran Napoli'nin, Attila Szalai'ye ilgi duyduğu ifade edildi.

10/12
Kostas Manolas'ın Olympiakos'a transfer olacak olmasından dolayı Yunan futbolcudan boşalacak bölgeye Attila Szalai'nin düşünüldüğü belirtildi.

11/12
Fenerbahçe'nin Apollon Limassol'den kadrosuna kattığı Macar stoper, milli takım ve sarı-lacivertli formayla sergilediği dikkat çeken performansıyla transferin gözdesi konumuna geldi.

12/12
Sarı-lacivertli yönetim, 2025 yılına kadar sözleşmesi olan 23 yaşındaki Attila Szalai için 20 milyon Euro bonservis bedeli bekliyor.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.