Mehmet Demirkol'dan derbi iddiası! Maç sonrası Pereira...
18.12.2021

1/9
Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş pazar günü kozlarını paylaşacak. Derbi öncesi iki takımın kulübesinde sorunlar yaşanıyor. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın görevinden ayrılırken sarı-lacivertli takımda Vitor Pereira tartışmaların odağında yer alıyor.

2/9
Spor yazarı Mehmet Demirkol, Fanatik'e derbi öncesini değerlendirdi. Demirkol iki kulübün adı konulmamış bir kaos yaşadığını vurgularken derbi sonrasıyla ilgili bir iddiada bulundu.

3/9
DERBİ SONRASI İKİ KULÜP HOCA DEĞİŞTİRECEK

Derbi tarihinin en farklı maçlarından birini izleyeceğiz. Büyük ihtimalle iki kulüp de skordan bağımsız olarak maç sonrası yeni hoca atayacak. İki kulüp de oyuncu merkezli bir yapılanmada.

4/9
ADI KONULMAMIŞ KAOS

İki kulüpte de güçlü figürler yok gibi. İki kulüp de çok iddialı durumda değil. Aslında adı konulmamış bir kaos yaşıyorlar. Üstüne ülke gündeminin yoğunluğu var ki, maçın atmosferini fazlasıyla düşürüyor. Bu şartlarda plandan bağımsız bireysel performansların ön planda olacağı bir maç izleyeceğiz.

5/9
FENERBAHÇE RAKİPLERE KARŞI BAŞARILI

Fenerbahçe normal şartlarda Beşiktaş tarzı topa sahip olup ön alanda oynamaya niyetli hızlı hücum etmek isteyen rakiplere karşı bu yıl başarılı oldu.

6/9
G.SARAY ÖRNEĞİ

Galatasaray, Hatayspor ve Trabzonspor maçının kırmızı karta kadarki bölümlerini buna örnek gösterebiliriz. Muhtemelen bu maç da böyle olacak. Öte yandan gittikçe derinleşen bir erozyon da var.

7/9
ACEMİLİK VE HATA STANDARTI

Fenerbahçe sezona sağlam savunmasıyla iddialı başladı. Ancak Antep maçına zirveye vuran bir acemilik ve hata standardı ortaya çıktı. Bu maçın anahtarı bu olacak. Tabii savunma performansı orta saha pas yüzdesiyle de alakalı.

8/9
GUSTAVO'YA OLAN GÜVEN KAYBOLDU

Gustavo’ya olan güvenin kayboluşunda Pereira’nın bulacağı çözüm önemli. İrfan’ın dönüşü ve Crespo’nun formu bu anlamda önemli. Tabii Ferdi’nin yokluğunu nasıl dolduracağı da. Kilit savunma standardı.

9/9
SERDAR DURSUN DETAYI

Bunu lig başına yaklaştırabilirlerse Serdar Dursun’un pivot performansı, Mesut ve İrfan’ın konsantrasyonu ibreyi Fenerbahçe lehine çevirir.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.