Allahyar Sayyadmanesh'ten Fenerbahçe açıklaması! Ukrayna basınına konuştu
16.12.2021

1/10
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Ukrayna Ligi ekiplerinden Zorya Luhansk'a kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. 20 yaşındaki genç futbolcu Ukrayna basınına yaptığı konuşmada çarpıcı ifadeler kullandı.

2/10
KİRALIK SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK

Sarı-lacivertliler; 2019-2020 sezonunda Esteghlal'den kadrosuna kattığı Allahyar Sayyadmanesh'i ilk önce İstanbulspor ardından da Zorya Luhansk'a kiraladı. Genç futbolcunun geçtiğimiz sezon başından beri devam eden anlaşması 31 Aralık'ta sona erecek.

3/10
9 GOL VE 4 ASİST

Zorya Luhansk'ta 24 maçta forma giyen 20 yaşındaki oyuncu bu sezon toplamda 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Genç futbolcu öte yandan takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

4/10
UKRAYNA BASININA KONUŞTU

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; bonservisi Fenerbahçe'de bulunan ve kiralık olarak oynadığı Zorya'daki sözleşmesi 31 Aralık 2021'de sona erecek olan Allahyar Sayyadmanesh, Ukrayna basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

5/10
'FENERBAHÇE'YE DÖNÜYORUM'

Zorya'daki son durumuyla ilgili footboom'a konuşan İranlı golcü, “Dinamo ile oynadığım maç benim için Zorya formasındaki son karşılaşmaydı. Kiralık sözleşmem sona erdi ve bu yüzden Fenerbahçe'ye dönüyorum“ dedi.

6/10
'BU DÖNEM ÇOK HOŞ ANILAR BIRAKACAK'

Zorya'da iyi bir performans gösterdiğini belirten Allahyar Sayyadmanesh, “Zorya'nın şu ana kadar kariyerimin en iyi aşaması olduğunu düşünüyorum. Çok şey başarıldı ve ilerleme kaydedildi. Bu kulüpte benim için her şey yolunda gitti. Buraya geldiğimde kendi kişisel amaçlarım ve hedeflerim vardı. Onlara ulaştığım için mutluyum. Bu dönem çok hoş anılar bırakacak“ ifadelerini kullandı.

7/10
'BÜYÜK TAKIMLARDAN BİRİNDE OYNAMAK'

Gelecek planları hakkında konuşan Allahyar, “Dürüst olmak gerekirse, gerçekten önemli değil çünkü en büyük hayalim Avrupa'nın 5 major liginde yer alan büyük takımlardan birinde oynamak“ dedi.

8/10
'OCAK AYINDA NELER OLACAĞINA BAKACAĞIZ'

Hedefi hakkında açıklamalarına devam eden İranlı golcü, “Hangi ülkeden olduğu benim için fark etmiyor. Ocak ayında neler olacağına bakacağız. Tüm seçenekleri değerlendireceğim“ dedi.

9/10
SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Allahyar Sayyadmanesh'in sarı-lacivertliler ile olan anlaşması 30 Haziran 2024'te sona erecek.

10/10
753 BİN EURO ÖDENDİ

Profesyonel futbolculuk kariyerine Padideh altyapısında başlayan Allahyar Sayyadmanesh; daha sonra sırasıyla Saipa, Esteghlal, Fenerbahçe, İstanbulspor ve Zorya Luhansk formaları giydi. Fenerbahçe, 20 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Esteghlal'e 753 bin euro ödedi.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.