Beşiktaş istiyordu, Fenerbahçe bitiriyor! Barcelonalı yıldız için teklif
16.12.2021

1/11
Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de bir yandan transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-lacivertliler devre arasında ses getirecek transfer için hamle yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Barcelonalı yıldızın Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

2/11
VALENCIA VE MERT HAKAN MÜJDESİ

Ligin 11'inci haftasında oynanan Konyaspor mücadelesinde sakatlık yaşayan ve tedavileri süren Enner Valencia ile Mert Hakan Yandaş'tan Beşiktaş maçı öncesinde sevindirici haber geldi. İki futbolcu, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki idmanın tamamında takımla çalışmalarda yer aldı. 19 Aralık Pazar günü oynanacak Beşiktaş dersinde kadroda yer alacak Valencia ile Mert Hakan'ın oyuna sonradan dahil olması bekleniyor.

3/11
İNGİLİZ BASINI MESUT'U ÖVDÜ

İngiliz basını, Mesut Özil'in son dönemde Fenerbahçe'deki performansını överken, takımının ona ayak uyduramadığını dile getirdi. Ünlü yıldızın Gaziantep'e attığı gol ile ilgili ise eskiden olduğu gibi “bounce goal“ vuruş stilini uyguladığı da vurgulandı. Öte yandan Kaptan Mesut Özil, Antep maçı sonrası takım arkadaşları ile yüksek sesle bir konuşma yaparken, sonuçların F.Bahçe'ye yakışmadığını dile getirdi.

4/11
GOLCÜ TRANSFERİ

Berisha ve Serdar Dursun'dan istediği verimi alamayan ve şampiyonluk için kaliteli bir santrforu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe için İspanya'dan bomba bir iddia ortaya atıldı.

5/11
LUUK DE JONG İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın hücum oyuncusu Luuk de Jong için flaş bir iddia gündeme geldi. Mundo Deportivo'nun haberine göre; Fenerbahçe, Barcelona'da kiralık olarak oynayan ancak istenen katkıyı sağlayamayan Luuk de Jong için harekete geçti.

6/11
SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Haberde teknik direktör Xavi'nin kadrosunda düşünmediği Hollandalı futbolcu için Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapacağı yazıldı.

7/11
TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe'nin oyuncunun istediği maaşı karşılayabilecek seviyede olduğu ifade edildi. 31 yaşındaki oyuncunun da ocak ayında sarı - lacivertlilere imza atmaya sıcak baktığı belrtildi.

8/11
BEŞİKTAŞ İSTEMİŞTİ

Öte yandan Luuk de Jong için Beşiktaş'ın da yaz transfer döneminde devreye girdiği ancak transferin gerçekleşmediği aktarıldı.

9/11
11 MAÇTA 1 GOL

Luuk de Jong, bu sezon çıktığı 11 resmi maçta 1 gol kaydetti. Jong piyasa değeri 7.5 milyon euro olarak belirtiliyor.

10/11
BEŞİKTAŞ'IN GÖZDESİ: DE JONG

İspanya'da yayın yapan ABC Gazetesi'ne yaz transfer döneminde konuşan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Sevilla forması giyen Luuk de Jong ile ilgilendiklerini doğrulamıştı.

11/11
ERDAL TORUNOĞULLARI AÇIKLADI

İspanyol basınına özel açıklamalarda bulunan Erdal Torunoğulları, “Luuk de Jong'u istiyoruz, doğru. Bu operasyonu bitirebilir miyiz? Bazı şartlara bağlı. Kiralık ya da bonservisiyle olabilir“ demişti.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.