Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe iddiası: 1 Ocak'ta yeni teknik direktör...
15.12.2021

1/8
Fenerbahçe'de Gaziantep FK'ya kaybedilen 3 puan Vitor Pereira'nın artık geleceğini tamamen belirledi. Derbi sonrası ayrılık iddiaları gündeme gelen sarı lacivertlilerde sürpriz bir iddia Mehmet Demirkol'dan geldi. (Skorer)

2/8
Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak üst üste mağlubiyetler ve Mesut Özil'le yaşanan sorunlar Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın sonunu getirdi. Pereira için derbi öncesi açıklama yapan Başkan Ali Koç arkasında durmuştu.

3/8
ALİ KOÇ ARKASINDA DURMUŞTU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Galatasaray deplasmanına gidip o maçı kazanacağız. Galatasaray maçında Allah korusun ters sonuç çıkarsa yine radikal değişikliklere gerek olduğunu düşünmüyorum. Biz hocamızın arkasındayız.“ demişti. Ancak Sarı lacivertlilerde işler sonrasındaki maçlarda istenildiği gibi gitmedi.

4/8
AYRILIK KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 12 olan sarı lacivertlilerde şampiyonluk şansı zora girdi. Vitor Pereira'nın Beşiktaş derbisi sonrasında ayrılması kesin gözle bakılıyor.Vitor Pereira içinde çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü.

5/8
ANLAŞMA SAĞLADI İDDİASI

Brezilya basınında yer alan habere göre, Vitor Pereira, Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo ile anlaşmaya vardı. Fox Sports Brasil, Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe'den ayrılarak Flamengo'da Renato Gaucho'dan boşalan koltuğa geçeceğini iddia etti.

6/8
DEMİRKOL BOMBAYI PATLATTI

Konuyla ilgili Ünlü spor yorumcusu Demirkol: 'Bana gelen 6 aylık bilgiler üzerine kurduğum analiz şu; ben 1 Ocak itibarıyla Bilic’in Fenerbahçe’de göreve başlayacağını düşünüyorum. Beşiktaş’ın teklifini de reddettiğini duydum. Yanılmıyorsa, yanılıyor olabilirim bazen kaynaklarımız bizi yanıltıyor. Pereira öncesinde de Bilic’le anlaşmıştı Fenerbahçe. Anlaşmıştı ama Bilic Çin’deki kontratından çıkamadı. 31 Aralık itibarıyla kontratı bitiyor“ diye konuştu.

7/8
'OYUNCULARLA BAĞLAR KOPMUŞ'

“Oyuncularla teknik direktör arasında bağlar kopmuş“ diyen Demirkol, şunları kaydetti: “Geriye Fenerbahçe’de Ali Koç otorite kalıyor ve Ali Koç için de çanlar artık çalıyor. Millet o tarafa da döndü. 'Başkan biz seni neden seçtik, olan biten işe bak' demeye başladı insanlar. Ali Koç, Ali Koç olmasa, şu ana kadar olmazdı.

8/8
'CİDDİ BİR ADAY ÇIKMASI LAZIM'

Baştan da söyledim, Ali Koç seçildiği zaman Fenerbahçe camiası toptan 'Koç ailesi'ne girdiğini zannetti. O his hala kaybolmadı. Ellerindeki en büyük yıldız Mesut’la birlikte Ali Koç, o bir dev, sanayi devi. Ne kadar kötü gitse de işler kolay kolay da değişmez. Çok ciddi bir aday çıkması lazım. Dolayısıyla bir şeyi değiştirmesi lazım. Oyuncularla Teknik direktör arasındaki bağlantıda onu sağlıklı kılabilecek oradaki otoritenin kim olduğunu gösterecek bir yer yok“ dedi.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.