Allahyar Sayyadmanesh için flaş gelişme! 'Para toplamaya başladılar'
15.12.2021

1/7
Sarı lacivertlilerin Ukrayna temsilcisi Zorya'ya kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh'in ara transfer sezonunda geri dönmesi beklenirken, Ukrayna basınından konu ile ilgili flaş bir gelişmeye yer verildi. Satın alma opsiyonunun 3.5 milyon euro olduğu bilinen Allahyar'ın ücretinin ödenemeyecek olmasından dolayı Zorya taraftarları yeni bir kampanya başlattı. İşte detaylar...

2/7
Fenerbahçe'nin ocak ayında takıma geri beklediği bilinen Allahyar Sayyadmanesh ile ilgili Ukrayna'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Aktarılan bilgilere göre Zorya taraftarı, Allahyar için kampanya başlattı.

3/7
Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre, Zorya, Allahyar'ın bonservis ücretinin 3.5 milyon euro olmasından dolayı, bu meblayı ödemeyecek.

4/7
Allahyar'ın, Zorya'da oldukça etkileyici bir performans sergilediği bilinirken, Zorya taraftarlarının konuya ilişkin bir atak başlattığı kaydedildi.

5/7
CAMİA BİRLİK OLDU

Buna göre Zorya kulübünün, Allahyar için maksimum ödeyebileceği rakamın 2.5 milyon euro olduğu ve arada 1 milyon euroluk boşluğun olduğu kaydedildi. Zorya taraftarlarının da 1 milyon euroyu ödemek için aralarında para toplamaya başladığı aktarıldı.

6/7
AY SONUNA KADAR...

Fenerbahçe, Zorya ile yaptığı anlaşma gereğince aralık ayının bitimiyle beraber oyuncuyu geri çağırma hakkında sahip. Ukraynalı taraftarlar da, ay sonuna kadar 1 milyon euroyu tamamlamak istiyor.

7/7
Allahyar Sayyadmanesh, bu sezon toplamda 24 müsabakada rol alırken 9 gol 4 asist üretti.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.