Geleceği tartışılan Vitor Pereira'dan flaş transfer isteği! Girişimler başladı
15.12.2021

1/9
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları erken başladı. Sarı Lacivertliler, Vitor Pereira'nın da çok istediği yıldız futbolcu için girişimlere başladı. İşte detaylar...

2/9
PEREIRA'DAN FLAŞ İSTEK! TRANSFER İÇİN İGİRŞİMLER BAŞLADI

Fenerbahçe'de geleceği tartışılan Vitor Pereira, Ocak ayı için flaş bir transfer isteğinde bulunurken yönetim Portekizli teknik adamın istediği isim için girişimlere başladı. İşte ayrıntılar...

3/9
ZİRVE YARIŞINDA YARA ALDI

Süper Lig'de Trabzonspor ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Fenerbahçe sahadan 3-2 mağlup ayrılarak zirve yarışında büyük bir yara aldı.

4/9
PEREIRA'NIN GÖNDERİLMESİ GÜNDEMDE

Gaziantep FK yenilgisinin ardından teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği tartışılmaya başlanırken başkan Ali Koç'un Portekizli teknik adamın görevine son vereceği iddia edildi.

5/9
SÜRPRİZ GELİŞME

Tüm bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı Lacivertli kulüpte geleceği belirsizliğini koruyan Vitor Pereira, yönetimden sürpriz bir ismin transferini isterken girişimler de başladı.

6/9
'FENERBAHÇE, INBEOM'LA İLGİLENİYOR'

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları erken başladı. Güney Kore basınında yer alan haberde, sarı-lacivertlilerin Rusya’da Rubin Kazan’da oynayan Hwang Inbeom’la ilgilendiği aktarıldı.

7/9
'KIM MIN JAE'NİN YAKIN ARKADAŞI'

25 yaşındaki orta sahanın Kim Min Jae’nin milli takımdan çok yakın arkadaşı olduğu kaydedildi. Vitor Pereira’nın da Inbeom’u yakından tanıdığı ve kadrosunda görmek istediği savunuldu.

8/9
17 MAÇTA 2 GOL 3 ASİST

Ofansif orta saha olarak forma giyen Güney Koreli oyuncu bu sezon Rubin Kazan’da 17 resmi maçta 2 gol attı, 3 asist yaptı. Güney Kore Milli Takımı’nda da 28 maça çıkan Hwang Inbeom, 4 gol buldu.

9/9
PİYASA DEĞERİ 2.5 MİLYON EURO

Rubin Kazan'ın 2020 yazında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna dahil ettiği Hwang Inbeom için Rus kulübünün talep ettiği bonservis bedeli hakkında bilgi verilmedi. Oyuncunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro...


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.