İngilizlerden Mesut Özil yorumu! "Wenger dönemini hatırlattı"
14.12.2021

1/6
Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-2 yenilirken, Mesut Özil'in golü İngiliz basınında gündem oldu. Mirror'da yer alan haberde; şık bir gole imza atan Mesut Özil'in eski günlerinden bir resital sunduğu belirtildi.

2/6
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Fenerbahçe, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Zorlu mücadelede etkili bir performans sergilemesine rağmen yenilgiyi önleyemeyen Mesut Özil ise İngiliz basınında gündem oldu.

3/6
Gaziantep'e attığı şık golle adından söz ettiren Mesut Özil için özel bir haber yapan Mirror, yıldız ismin eski günlerinden bir kesit sunduğunu yazdı.

4/6
Haberin detaylarında, Mesut Özil'in Türkiye kariyerine yavaş bir giriş yaptıktan sonra bu sezon eski günlerine geri dönüş sinyalleri verdiğine değinildi.

5/6
“WENGER DÖNEMİNİ HATIRLATTI“

Mesut'un bu sezon çıktığı 17 maçta 6 gol attığına dikkat çekilirken, “Özil'in Gaziantep'e attığı son gol, Arsenal'in efsanevi teknik direktörü Arsene Wenger yönetimindeki dönemini hatırlattı“ ifadelerine yer verildi.

6/6
Haberde Mesut'un attığı golle ilgili ise, “Tecrübeli oyuncu mükemmel zamanlanmış bir pasla savunmanın arkasına çok iyi sarkıp, büyüleyici bir vuruş yaptı“ ifadesi kullanıldı.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.