Fenerbahçe'nin Gaziantep mağlubiyeti Portekiz basınında da geniş yer buldu
14.12.2021

1/6
Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup olarak, lider Trabzonspor'la olan puan farkını 9'a indirme şansını değerlendiremedi. Sarı-lacivertli takımın mağlubiyeti, teknik direktör Vitor Pereira'nın ülkesi Portekiz'de de geniş yankı uyandırdı.

2/6
Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda eski hocası Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 1-0 geriye düştüğü mücadelede eşitliği iki kez yakalasa da rakibine 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.

3/6
Lider Trabzonspor'un puan kaybı yaşadığı haftada rakibiyle arasındaki farkı 9'a düşürme şansı olan sarı-lacivertliler bu fırsatı değerlendiremedi. Fenerbahçe'nin bu yenilgisi, Vitor Pereira'nın ülkesi Portekiz'de de yankı uyandırdı...

4/6
A BOLA

Portekiz'in önde gelen gazetelerinden A Bola maç sonrası, “Vitor Pereira'lı Fenerbahçe, ligde yeni bir mağlubiyete daha maruz kaldı“ ifadelerini kullandı.

5/6
RECORD

Ülkenin bir diğer popüler spor sitesi Record ise sarı-lacivertlilerin Trabzonspor'la puan farkını eritemediğine atıfta bulunarak, “Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin yenilmesi sonrası ikinciliği kaçırdı“ başlığını attı. Haberde “Fenerbahçe kazansaydı Konyaspor'la puanını eşitleyecekti“ bilgisi de paylaşıldı.

6/6
MAIS FUTEBOL

Portekiz'in ünlü spor sitelerinden olan Mais Futebol da maça ilişkin, “Vitor Pereira yine kayıp düştü“ başlığını attı.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.