Fenerbahçe'nin Edin Visca hayali gerçekleşiyor mu?
13.12.2021

1/7
Süper Lig'de Ocak ayı yaklaşırken gözler transfere çevrildi. Kadro yapılanmasına transfer döneminde devam edecek Fenerbahçe'de Edin Visca ismi yeniden gündeme geldi. Sarı-lacivertliler ara transfer döneminde Boşnak yıldız için Medipol Başakşehir'in kapısını çalacak.

2/7
Sabah gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'de adı geçmişte de sık sık gündeme gelen Edin Visca'nın transferi bu kez gerçekleşebilir. Sarı-lacivertliler daha önce İrfan Can Kahveci transferi için Galatasaray ile rekabet etmiş ve oyuncuyu İstanbul ekibinden renklerine bağlamıştı. Aynı dönemde Visca'nın da adı gündemdeydi ancak transfer gerçekleşmedi.

3/7
İddiaya göre Fenerbahçe, Edin Visca için Medipol Başakşehir'e 5 milyon euro bonservis teklif edecek. Kulüp ayrıca yıldız futbolcu karşılığında ek olarak futbolcu da teklif edecek.

4/7
31 yaşındaki Edin Visca'ya 3 yıllık sözleşme teklif edileceği öne sürülürken oyuncuya senelik 2.5 milyon euro garanti ücret önerileceği haberde yer aldı.

5/7
Fenerbahçe, Edin Visca transferi için Medipol Başakşehir ile resmi temasları bu ay sonunda gerçekleştirecek.

6/7
Başakşehir'deki 10. sezonunu geçiren Edin Visca'nın 2025'e kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan futbolcu bu sezon performansıyla tekrar gözleri üzerine çekti.

7/7
Şu ana kadar Süper Lig'de 15 maça çıkan Edin Visca 3 gol atıp 7 asist yaptı ve takımına 10 gollük skor katkısında bulundu. Visca geçen sezon ligde 26 maçta 5 gol ve 8 asist üretmişti. Boşnak yıldız, Medipol Başakşehir'in şampiyon olduğu 2019-20 sezonunda ise ligi 33 maçta 13 gol ve 12 asistle bitirmişti.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.