Survivor 2022 kadrosunda ters köşe! Fenerbahçe derken bir kez daha veda; Aycan Yanaç
13.12.2021

1/11
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nın kurulmasının ardından gözler Aycan Yanaç'a çevrilmişti.

2/11
İLK FUTBOLCU BEN OLURUM

Survivor yarışmasıyla ünlenen ve Fenerbahçe sevgisiyle bilinen Aycan Yanaç, o dönem yarıştığı esnada bir ödül sonrası “Tabii ki Fenerbahçeliyim, çünkü Fenerbahçe'den başka bir takım göremiyorum. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı açılsa, ilk futbolcusu banko ben olurum.“ demişti.

3/11
BAŞKANA İLETECEĞİM

O dönem Fenerbahçe'de futbolcu olarak görev yapan Emre Belözoğlu ise “Fenerbahçeli olduğu için elbette Aycan'ı destekliyorum. Ondan gelen Fenerbahçe'nin bir kadın futbol takımı kurması talebini de başkana ileteceğim.“ şeklinde bir mesajla destekte bulunmuştu.

4/11
Acun Ilıcalı ise “Aycan sana özel bir selam var onu söyleyeyim. Fenerbahçe kulübü başkanı sayın Ali Koç'tan. Türkiye'ye dönünce seninle özel olarak görüşmek istiyor“ ifadelerini kullandı.

5/11
VE TAKIM KURULDU

Sarı lacivertli kulüp, “UEFA’nın Avrupa’nın gelişime en açık alanı olarak tespit ettiği, dünyanın birçok ülkesinde yoğun ilgi ile desteklenen, her geçen gün daha da gelişen kadın futbolunda yer alacağımızı ve bu alanda başarı çıtasını daha da yukarılara taşımayı misyon edindiğimizi duyuruyoruz.“ ifadeleriyle müjdeyi verirken yeni yapılanma merak konusu oldu.

6/11
HAYALİ GERÇEKLEŞMEDİ AMA...

Ancak Aycan Yanaç'ın Fenerbahçe hayali gerçekleşmedi. Kurulan kadroya farklı isimler transfer edildi. İddialı bir kadro kuran Fenerbahçe geçtiğimiz gün Galatasaray'ı TT Arena'da 7-0'lık skorla mağlup etti.

7/11
YENİDEN SURVİVOR

Fenerbahçe hayalini gerçekleştiremeyen Aycan Yanaç Survivor All-Star 2022 kadrosuna dahil oldu.

8/11
VEDA EDİYOR

Geçen sezon Gaziantep ALG Spor'un teklifini kabul eden ve Gaziantep ekibinin formasını terleten Aycan Yanaç, görünen o ki yeşil sahalara bir kez daha veda edecek.

9/11
Acun Ilıcalı'nın duyurduğu listede kendisine yer bulan Yanaç'la birlikte eski futbolcu Sercan Yıldırım da bir kez daha Survivor serüveninde yer alacak.

10/11
MİLLİ TAKIM KAPILARI KAPANDI

Aycan, yarışmada düzenlenen futbol maçlarındaki performansıyla adını duyurmuştu. A Milli Kadın Takımı'nda da görev yapan Aycan, Survivor sonrası en büyük hayal kırıklığını bu konuda yaşadı.

11/11
Fenerbahçe Kadın Takımı'ndan herhangi bir teklif almayan oyuncu, milli takıma da çağrılmadı.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.