Vitor Pereira: "Bizim için her maç final"
13.12.2021

1/7
Rizespor karşısında farklı kazanarak rotasını zirveye çeviren Fenerbahçe'nin hedefi devreyi kayıpsız kapatmak. Vitor Pereira, “Rakiplerin ne yaptığına değil, işimize bakacağız” dedi.

2/7
FENERBAHÇE'DE HEDEF 3 PUAN

Trabzonspor’un kaybettiği, Konya, Hatay ve Başakşehir’in kazandığı haftada Fenerbahçe’nin hedefi Gaziantep’ten 3 puanla dönmek.

3/7
“SADECE KENDİ İŞİMİZE ODAKLANACAĞIZ“

Sarı lacivertliler, liderle puan farkını azaltıp yarışın içinde kalmak isterken, Teknik Direktör Vitor Pereira, oyuncularına “Sadece kendi işimize odaklanacağız. Çok kritik kayıplar yaşadık. Ama her şeye rağmen hedefimizden sapmadık. Başarıya ancak galibiyetle serisiyle ulaşabiliriz. Bunu gerçekleştirecek güce sahibiz. Yeter ki, her şeyimizle sahada olalım” ifadesinde bulundu.

4/7
“BİZ KAZANDIKÇA BU FARK ERİYECEK“

Motivasyonu korumak zorunda olduklarının altını çizen Vitor Pereira, “Rakiplerin ne yaptığına bakmadan, kazanarak devam etmemiz gerek. Her maç önemli, her rakip zor. Bizim için her maç final. Biz kazandıkça bu fark eriyecek” sözleriyle oyuncularından maksimum performans beklediğini belirtti.

5/7
“TELAFİ ETMEK BİZİM ELİMİZDE“

Alınacak galibiyetin, Rize maçını anlamlı kılacağını dile getiren Portekizli, “Kayıpları geride bırakacağız. Sadece önümüzdeki puanlara odaklanmalıyız. Telafi etmek bizim elimizde” dedi.

6/7
“ŞİMDİ TAM ZAMANI“

Vitor Pereira, öğrencileriyle yaptığı toplantıda haftalardır bekledikleri fırsatın ayaklarına geldiğini söyledi. Portekizli çalıştırıcı, “Ligde daha çok maç olduğunu, Trabzonspor ’un da kaybedeceğini söylemiştim. Antalya’ya yenildiler. Şampiyonluk konusunda ne kadar iddialı olduğumuzu göstermenin şimdi tam zamanı. Rizespor karşısında harika bir galibiyet almıştık. Aynı performansı Gaziantep deplasmanında da göstereceğimize eminim. Buradan alacağımız 3 puan, Beşiktaş derbisine çok daha moralli çıkmamızı sağlayacak” dedi.

7/7
DEPLASMAN FOBİSİ

Fenerbahçe’nin başında toplam 49 maça çıkan Teknik Direktör Vitor Pereira, iç sahadaki 24 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik alırken sadece 1 defa kaybetti. Ancak Portekizli çalıştırıcı deplasmandaki 25 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle yüzde 48 kazanma oranı yakaladı. (Türkiye)


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.