Fenerbahçe için Slaven Bilic iddiası! Yönetimin Vitor Pereira planı ortaya çıktı
12.12.2021

1/12
UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği tartışılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde idarecilerin Portekizli teknik adamın yerine Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic'i göreve getirmeyi düşündüğü öne sürüldü. İşte Fenerbahçe idarecilerinin planı...

2/12
LİGDE 15 MAÇTA 7 KAYIP

Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, geride kalan 15 hafta sonunda 7 maçta rakiplerine puan kaybetti. Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler; 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle bu süreci tamamladı. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'de 27 puan topladı.

3/12
AVRUPA MACERASI DEVAM EDECEK

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansı da bu sezon bir başka eleştiri konusu oldu. Eintracht Frankfurt, Antwerp ve Olympiakos'la aynı grupta yer alan sarı-lacivertliler, grubunu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Fenerbahçe, yoluna UEFA'nın yeni organizasyonu olan Avrupa Konferans Ligi'nde devam edecek.

4/12
ÇARPICI BILIC İDDİASI

Sarı-lacivertlilerde bu kötü gidişatın sorumlusu olarak teknik direktör Vitor Pereira gösterilirken, Fenerbahçe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Ali Koç yönetimindeki Süper Lig devinde Slaven Bilic ismi gündeme geldi.

5/12
PEREIRA DEVRE ARASINDA GİDEBİLİR

Brezilya Serie A ekibi Flamengo'nun takımın başına getirmek istediği Vitor Pereira'nın teklife sıcak bakması halinde Fenerbahçe'deki idareciler tarafından zorluk çıkartılmayacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin Portekizli hocayla karşılıklı anlaşma yoluyla vedalaşabileceği ifade edildi.

6/12
ALİ KOÇ'UN AKLINDA BILIC VAR

Haberin ayrıntılarında Fenerbahçe'de bu ayrılığın yaşanması halinde Başkan Ali Koç'un göreve getirmek istediği ismin Slaven Bilic olduğu yer aldı. Avrupa'ya dönme kararı alan Slaven Bilic'e Beşiktaş da talip olmuş ancak Hırvat teknik adam olumsuz geri dönüş yapmıştı.

7/12
PEREIRA'DAN ÖNCE KAPIDAN DÖNDÜ

Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi başlamadan önce yine gündeme gelen Slaven Bilic'in kulübü Beijing Guoan, Hırvat çalıştırıcının takımdan ayrılmasına izin vermemişti. Ali Koç ve idarecilerin 3 kez masaya oturduğu yetkililer, Hırvat çalıştırıcıyı takımda tutma kararı almıştı.

8/12
F.BAHÇE'DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Fenerbahçe'nin tüm bu gelişmelerin ışığında Slaven Bilic'i göreve getirmek için çalışmalara başladığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin gündeminde yer alan Hırvat teknik adamın kulübüyle olan sözleşmesi 3 Ocak 2022'de sona erecek.

9/12
PEREIRA RAHATSIZLIK DUYDU

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira'nın istenilen sonuçların alınmamasıyla birlikte tartışılan isim haline gelmekten ve sürekli geleceğinin tartışılmasından rahatsız olduğu öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe'de idarecilerin Vitor Pereira'nın ayrılma ihtimalini düşünerek böyle bir karar aldığı ifade edildi.

10/12
HIRVAT HOCANIN MARATONU BAŞLADI

Çin Süper Ligi'nde yarından itibaren Şampiyonluk Turu bölümü başlıyor. 8 takımın yer aldığı ligde Beijing Guoan, 33 puanlı lider Shandong Taishan'ın 9 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor. Slaven Bilic'in ekibi, tıpkı diğer takımlar gibi 3 Ocak 2022'ye kadar her 3 günde bir maç oynayacak ve toplamda 8 karşılaşmaya çıkacak. Sonrasında da Bilic'in kulüpteki görevi resmen sona erecek.

11/12
PEREIRA'NIN SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana görev alan Portekizli teknik adamın sözleşmesi 2023'te sona erecek. 53 yaşındaki teknik direktör şu ana kadar olan görev süresi boyunca 23 maçta 1,70 puan ortalaması yakaladı.

12/12
BILIC, TÜRKİYE'YE ALIŞIK

Sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira'nın ayrılık ihtimaline karşın Başkan Ali Koç'un listesinde ilk sırada yer alan Slaven Bilic, kariyerinde daha önce de Türkiye'de görev aldı. Hırvat teknik adam 2012-2013'ten 2014-2015 sezonuna kadar Beşiktaş'ı yönetti.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.