Fenerbahçe'de Vitor Pereira için bomba iddia! Brezilya basını duyurdu
12.12.2021

1/8
Fenerbahçe'ye geldiği günden beri eleştirilerin hedefinde olan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira için Brezilya basınından bomba bir haber gündeme geldi.

2/8
Üst üste alınan kötü sonuçlarından ardından Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un arkasında durduğu Vitor Pereira Galatasaray derbisinden 2-1'lik galibiyet ile çıkmıştı.

3/8
PEREİRA SÜRPRİZİ

Pereira yönetimindeki FEnerbahçe, daha sonra Göztepe ile 1-1, Rizespor'u ise 4-0 yenmişti. Sarı lacivertlilerde gözler bu hafta oynanacak Gaziantep FK maçında. Geleceği hala belirsiz olan Pereira için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

4/8
FLAMENGO TEKLİF GÖNDERDİ

Fenerbahçe'den gönderileceği iddia edilen Vitor Pereira'nın, Flamengo'nun gündemine girdiği öne sürüldü. “oglobo. globo.com“un haberine göre; Brezilya temsilcisi, Vitor Pereira'nın menajerine ulaştı ve teklifte bulundu.

5/8
CEVAP VERMEDİ

Spor Toto Süper Lig'de 3. sırada yer alan Fenerbahçe'deki geleceği belirsizi olan Pereira'nın ise bu teklife net bir cevap vermediği belirtildi. Pereira'nın geleceği hakkındaki karar merak konusu oldu.

6/8
UEFA'DAN ELENDİ

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, Süper Lig'de Fenerbahçe ile 15 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ayrıca sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi'nden elenip, Konferans Ligi'ne devam edecek.

7/8
İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri ise şu takımlar; Maccabi Tel-Aviv (İsrail), Partizan (Sırbistan), Bodo/Glimt (Norveç), Randers (Danimarka), Slavia Prag (Çekya), PAOK (Yunanistan), Vitesse (Hollanda) ya da Tottenham (İngiltere), Karabağ (Azerbaycan)

8/8
KURA ÇEKİMİ PAZARTESİ

UEFA Konferans Ligi’nde Play-Off kuraları 13 Aralık’ta çekilecek ve Fenerbahçe’nin rakibi belli olacak. Play-Off maçları ise 17 ve 24 Şubat tarihlerinde eleme usulüne göre oynanacak.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.