2022'nin ilk transfer bombası Fenerbahçe'den! 8 milyon euro bonservis 2,5 milyon euro maaş
12.12.2021

1/11
Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi öncesi çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli kurmaylar sürpriz bir isim için atağa kalktı. Brezilya'da küme düşen Gremio yıldızlarını satışa çıkardı

2/11
Fener yönetimi de 23 yaşındaki sol açık Ferreira için Brezilya kulübü ile temasa geçti.

3/11
Takvim'in haberine göre; ilk temasın ardından önümüzdeki hafta iki kulüp arasında sıkı bir pazarlığın yaşanması bekleniyor. 23 yaşındaki sol açık Fereira'nın piyasa değeri 7.5 milyon Euro civarında.

4/11
Fenerbahçe bu rakamı daha aşağıya çekmenin hesaplarını yaparken oyuncunun menajeri ile görüşme yapıldığı gelen haberler arasında. 1.75 boyundaki Ferreira, sol açık dışında sağ açık ve 10 numara mevkilerinde de oynayabiliyor.

5/11
Perşembe akşamı Alman kulübü E.Frankfurt ile 1-1 berabere kalan ve UEFA Konferans Ligi’nde rakibini bekleyen Fenerbahçe’de gözler Süper Lige çevrilirken, sarı lacivertlilerin zorlu Gaziantep deplasmanından 3 puanla çıkıp Trabzonspor ile puan farkının daha fazla açılmasına müsade etmek istemediği belirtildi.

6/11
Süper Ligde lider Trabzonspor’un 12 puan gerisinde olan Fenerbahçe’de ocak ayı transfer sezonunun beklendiği kaydedilirken, Ali Koç’un yıldız bir futbolcunun işini bitirdiği, hatta oyuncunun kulübünden ayrılmak için gün saydığı aktarıldı.

7/11
10 yılı aşkındır Türkiye’de forma giyen ve oynadığı istikrarlı futbolla aslında transfer olmayı çoktan hak eden Edin Visca’nın Fenerbahçe ile anlaştığı ortaya çıkarken, Başkan Ali Koç’un Göksel Gümüşdağ’la el sıkıştığı bildirildi.

8/11
Başakşehir formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan, kupa kaldıran ve şampiyonlar ligi’nde boy gösteren 30 yaşındaki Bosna-Hersekli kanat oyuncusunun artık misyonunu tamamladığı yönünde ortak karara varılırken, Göksel Gümüşdağ’ın da tüm bunları gözeterek Visca’nın gidişine onay verdiği ifade edildi.

9/11
Tıpkı İrfcan Can Kahveci transferinde olduğu gibi Ali Koç’la masaya oturan Başakşehir cephesinin bu satıştan 8 milyon euro kazanacağı ortaya çıkarken Visca’nın da 2,5 milyon euro maaşa evet dediği öğrenildi.

10/11
Bu sezon çıktığı 15 maçta 2 gol 7 asist yapan Visca 55 kez milli takım forması giyerken, Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcu için Sinan Gümüş takasını teklif ettiği fakat Göksel Gümüşdağ’ın bu öneriye sıcak bakmadığı bilgisi verildi.

11/11
2011’de Başakşehir kulübünün kapısından içeri giren Edin Visca’nın Transfermarkt’a göre bonservis bedeli şu anda 6 milyon euro civarında…


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.